StoryEditorOCM
Panoramaprespojilo je

Putnica doživjela totalni slom koji trenutak prije polijetanja aviona: ‘Možete svi poginuti, ali ja neću. Silazim!‘

Piše mozaik sd
6. srpnja 2023. - 16:25

Jedna je žena u avionu American Airlinesa imala živčani slom, a snimka izbezumljene putnice koja viče kako neki čovjek iz stražnjeg dijela aviona ‘nije stvaran‘ ubrzo je postala viralna, piše Independent.

Na snimci koja kruži društvenim mrežama, žena ubrzanim korakom ide prema izlazu i vičući objašnjava svoje razloge zašto odustaje od leta.

‘Kažem vam, izlazim iz ovog jebenog aviona i za to imam jebeno dobar razlog‘, urla žena dok žuri prema izlazu.

‘Svi vi možete mi vjerovati ili ne morate - je*e mi se! Ali kažem vama - onaj tamo čovjek nije stvaran!‘, kaže histerična žena.

Na snimci se, potom, vidi kako se na njezine riječi svi putnici okreću prema stražnjem dijelu aviona kako bi vidjeli o kome to ona govori, prenosi Jutarnji list.

Žena je potom nastavila svoju tiradu ispunjenu psovkama: ‘Vi svi možete sjediti ovdje u ovom avionu i možete svi poginuti - ali ja neću!¨‘

Kad se okrenula i nastavila prema izlazu aviona, jedan joj je putnik u prolazu dobacio: ‘Bok!‘

Video je, navodno, snimljen dok se avion America Airlinesa spremao poletjeti iz Međunarodne zračne luke Fort Worth u Dallasu. Incident je odgodio polijetanje za tri sata.

Osoba koja je na TikToku objavila video uzrujane žene, kaže kako ju, začudo, nakon izlaska iz aviona nisu uhitili.

U komentarima ispod videa mnogi su krenuli s nagađanjima o čemu je žena govorila.

‘Da smo bar vidjeli o kome je govorila. Ali kako su se samo svi okrenuli da vide na što misli, presmiješno!‘, rekao je jedan komentator.

‘Čudi me kako su svi ostali ozbiljni i nitko se nije nasmijao‘, primijetio je drugi.

No neki drugi su rekli da je žena očito bila uzrujana s razlogom, te da bi oni krenuli za njom i također napustili zrakoplov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:57