StoryEditorOCM
Panoramaovisnik o seksu

‘Prljavi doktor‘ seksao se s najmanje šest žena u ordinaciji i slao stotine slika penisa: ‘Ti si mi najdraža‘

Piše L.G./JL
27. travnja 2024. - 22:27

Liječnik koji se snimao kako se seksa sa ženama u ordinaciji dok pacijenti čekaju u redu ispred ordinacije, suočava se s krajem svoje medicinske karijere. Samopriznati ovisnik o seksu, 40-godišnji dr. Tom Plimmer, koji se pojavio u emisiji "First Dates" na britanskom programu Channel 4 još 2018., pokazao je kolegi svoje pornografske snimke koje je snimio u ordinaciji u Swindonu, a zatim je svojoj medicinskoj sestri poslao 197 fotografija i videa na kojima se seksao s desecima žena nakon što je bila ‘prisiljena na vezu s njim‘, piše Jutarnji.

Medical Practitioners Tribunal Service, britanski sud koji presuđuje o pritužbama protiv liječnika, dobio je informaciju o tome kako je pozvao dvije žene, koje je upoznao na stranicama za upoznavanje, u ordinaciju te s njima vodio ljubav tijekom radnog vremena.

Naime, seksao se s najmanje šest žena u svojoj ordinaciji i slao slike penisa svojoj ljubavnici dok je čekao da sljedeći pacijent dođe iz čekaonice. Svjedočeći na saslušanju, ispričao se svojim bivšim ljubavnicama i pacijentima za svoje "odvratno" ponašanje.

Dr. Plimmer je ranije proglašen krivim za niz optužbi povezanih sa svojom kolegicom, uključujući hodanje ordinacijom razvezanih hlača, slanje neželjenih videa i stavljanje njezine ruke na njegov penis u erekciji.

Protiv njega je podignuta i optužba za seksualni čin u ordinaciji, piše Daily Mail.

Kolegica je na saslušanju rekla da je započela "veselo prijateljstvo" s dr. Plimmerom razigranim aluzijama, no od ožujka 2018. povjeravao joj je sve o svojoj ovisnosti o seksu, a razmijenili su i oko 5000 telefonskih poruka.

Jedna je poruka glasila: "Mogu li ti reći tajnu? Ti si mi najdraža". Dr. Plimmer joj je pokazao čak 197 fotografija i videa sebe kako se seksa s drugim ženama.

Jednom prilikom, u siječnju 2019., odveo ju je u svoju ordinaciju prije nego što je stavio njezinu ruku na svoje genitalije.

Naime, dr. Plimmer je priznao da je ženama slao eksplicitne videozapise, ali je tvrdio da su uvijek pristale na to.

Suočio se sa 16 optužbi koje su se odnosile na kolegicu, uključujući pokušaj da ju poljubi bez pristanka i prilaženje s raskopčanim hlačama. Isto tako, pokazao joj snimke na kojima se seksao s drugim ženama dok je bio na poslu.

Dr. Plimmer se također upuštao u seksualne aktivnosti tijekom radnog vremena s jednom ženom u siječnju 2020. i drugom u svibnju 2020. Priznao je da je uokolo slao slike svog penisa, a sve su bile snimljene na poslu. Jedino što je preostalo je datum kada će se Plimmeru suditi.

image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 18:17