StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Horoskop za subotu: Djevice će tražiti sigurnost, Ribe se zabavljati, a Bikovi usporiti svoj ritam

Piše Mozaik SD
27. travnja 2024. - 08:01

Ovan

Imat ćete puno planova za vikend, no brzo ćete shvatiti da su zamorni. Potrebno vam je neko vrijeme za sebe pa ćete otkazati dogovore i odgoditi poslove. Umjesto toga, prionut ćete na serije i filmove.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Bik

Udovoljavat ćete svojim prohtjevima. Usporit ćete ritam, odgoditi manje važne obaveze i posvetiti se hobijima i opuštanju. Kuhanje će vas opuštati. Mnogi će se Bikovi posvetiti iskušavanju novih recepata.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Blizanci

Započnete li nešto raditi, brzo ćete izgubiti fokus. Pažnja će vam oscilirati zbog sitnica, primjerice zanimljive tv-emisije ili poziva prijatelja, s kojim ćete razgovarati satima. Pazite da se ne prehladite.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Rak

Doživite li gorko iskustvo ili vas razočara osoba do koje vam je stalo, to ćete podnijeti začuđujuće smireno. Smatrat ćete da vam je to dobra lekcija i prilika da se riješite ljudi ili situacija koje vas iritiraju.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Lav

Ako počinite grešku ili nekoga uvrijedite, ponos vam neće dopustiti da se ispričate. Ponašat ćete se kao da se ništa nije dogodilo, a ako druga strana inzistira na isprici, optužit ćete je da cjepidlači.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Djevica

Potreba za sigurnošću bit će naglašena. Ako se bavite honorarnim poslom ili imate neredovita primanja, nastojat ćete to promijeniti. Pretraživat ćete oglase u potrazi za zaposlenjem ili dodatnim prihodom.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Vaga

Ako ste bezvoljni i lišeni energije, odbijte pozive za druženjem i izlaskom. Bolje je da se kod kuće odmarate, nego da drugima kvarite raspoloženje. Ne upuštajte se u tračeve ni kao govornik ni kao slušatelj.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Škorpion

Osjetite li da vas netko napada, uzvratit ćete mu istom mjerom. Nećete dopustiti da vas itko provocira pa ćete ga brzo navesti da požali što vas je uzeo na zub. U ljubavi imajte više tolerancije i strpljenja.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

Strijelac

Gubit ćete živce ako se nešto ne bude odvijalo po planu. Netko će vam otkazati susret ili ćete doznati da je događaj kojem ste se veselili odgođen. Bit ćete ljuti, no umirit ćete se nakon čavrljanja s prijateljem.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Jarac

Vedrinu i entuzijazam neće vam pokvariti ni nesuglasica s članom šire obitelji ili znancem. Bude li zloban, ostat ćete suzdržani i time pokazati mentalnu nadmoć. Dan je sjajan za kraći izlet.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

Vodenjak

Posvetit ćete se pospremanju i uklanjanju suvišnih predmeta. Ne želite gomilati stvari koje više ne koristite pa ćete ih pokloniti potrebitima ili oglasiti na prodaju. To bi vam moglo donijeti solidnu zaradu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Ribe

Iskoristit ćete vikend da biste se našli s prijateljima ili rodbinom koju neko vrijeme niste vidjeli. Ako se ne možete sresti uživo, razgovarat ćete telefonom i tako uspješno nadoknaditi sve što ste propustili.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 08:14