Kada kao executive chef u rukama imate vođenje kužine hotela s pet zvjezdica, tada trenutaka za opuštanje nema. Tako visok zvjezdani status znači stalno naviranje niza poslova, od dogovaranja, planiranja, nabavljanja organski uzgojenog povrća, najsvježije ribe i mesa, namirnica najbolje kvalitete…
Potom i priprave delicija koje vas na prvu podsjećaju na svojevrsnu instalaciju. Onda tek dolazi onaj dio susreta gostiju s malim tajnama velikih majstora kužine. A s njim u paketu i posjet kapetana hotelske kužine, glavnog 'krivca' za gastronomsko blago koje vam je stiglo na tanjuru.
Direktan kontakt s gostom jako raduje mladog, ali iskustvom bogatog executive chefa kuhinje splitskog hotela "Park", Nikolu Eterovića, koji je s novim ruhom obnovljenog i nedavno opet otvorenog hotela, ...
Potom i priprave delicija koje vas na prvu podsjećaju na svojevrsnu instalaciju. Onda tek dolazi onaj dio susreta gostiju s malim tajnama velikih majstora kužine. A s njim u paketu i posjet kapetana hotelske kužine, glavnog 'krivca' za gastronomsko blago koje vam je stiglo na tanjuru.
Direktan kontakt s gostom jako raduje mladog, ali iskustvom bogatog executive chefa kuhinje splitskog hotela "Park", Nikolu Eterovića, koji je s novim ruhom obnovljenog i nedavno opet otvorenog hotela, ...