StoryEditorOCM
DalmacijaOBLJETNICA HDZ-A TROGIR

Karamarko: Kad pobijedimo na izborima, crveni se neće sastaviti 20 godina!

Piše PSD.
26. veljače 2013. - 13:25
HDZ je ušao u katarzu, u pročišćenje. Danas pravna država razgovara s nekim od naših bivših članova. Zanima me kad će to pravilo važiti i za druge stranke. Mi se vraćamo dr.Franji Tuđmanu kako bi izrekli veliku istinu o našoj povijesti i domovini te da je ovu državu stvorio dr.Tuđman, a ne Tito. To nije vraćanje u prošlost kako neki kažu. To je naša budućnost. Novo vodstvo HDZ-a želi vratiti dostojanstvo hrvatskom narodu. U ovoj stranci više nema mjesta onima koji dolaze da bi osigurali unuke, umjesto da štite interese građana i države - kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na stranačkom skupu u Trogiru organiziranom u povodu 23.godišnjice od osnutka stranke.

Obraćajući se stranačkim kolegama i simpatizerima HDZ-a u prepunoj kino dvorani Domobran između ostalog osvrnuo se i na aktualnu vlast ustvrdivši da osim gubitka radnih mjesta, gomile poreznih nameta te „cunamija“ u gospodarstvu u proteklih 14 mjeseci nije donijela ništa.
- Njihov plan 21 najobičnija je prevara. Pogledajmo njihov imperativni odnos prema djeci, zdravstvenom odgoju mladih - modul četiri koji je napad na sve ono što je tradicionalno, uništenje svjetonazora. Jedinstvo je magična riječ koja garantira uspjeh. U Trogiru je bilo različitih mišljenja. To se može dogoditi, ali kad je interes države i grada u pitanju mora proraditi jedinstvo. Zato ga očekujem na predstojećim lokalnim izborima i dakako pobjedu. Kad pobijedimo na lokalnim izborima onda ćemo i na državnim. A kada ih tada „razbijemo“ crveni se više neće sastaviti ni za 20 godina - zaključio je prvi čovjek HDZ-a.

Okupljenima se obratio jedan od utemeljitelja HDZ-a u Trogiru Dar Kostović, te povjerenik Filip Anđelić koji se pohvalio kako je odradio najteži posao, a to je konsolidacija stranke što potvrđuje rekao je i prepuna kino dvorana. Predstavio se i Ante Stipčić kandidat stranke za gradonačelnika, a obratili su se Zlatko Ževrnja kandidat za župana i Ante Sanader aktualni župan. Skupu su nazočili predstavnici HSP-a dr.Ante Starčević, HDS-a , HSS-a i BUZ-a koji podržavaju trogirski HDZ i s kojim će kako se čulo najvjerojatnije zajedno izaći na izbore.


GORDANA DRAGAN
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 04:21