StoryEditorOCM
S mora i krajaU MARINI BAOTIĆ

Počeo prvi Dalmatia Boat Show: Donosimo sve što trebate znati

Piše Promo
17. travnja 2024. - 09:35

Od ovog četvrtka, 18. travnja, u Segetu Donjem u predivnoj Marini Baotić, održat će se prvi Dalmatia Boat Show, međunarodni sajam nautike na kojem će se tijekom četiri dana predstaviti više od 120 izlagača s 200 izloženih brodova vrijednih preko 160 milijuna eura.

Uz 20 premijera brodova, posebno je zanimljiva svjetska premijera tvrtke More Yachts, koja će predstaviti hrvatsku jedrilicu S/Y More 50, a među premijerama su i Sailor Expert: Catana 50 Ocean Class, Oktogon: Catharsis 900, Yacht Centar Baotić: Axopar 29 XC Cross Cabin, te mnoge druge.

Posjetitelje očekuje zanimljiva predavanja i prezentacije, izvrstan zabavni program, kao i bogata gastronomska ponuda prilagođena svim ukusima, od Yacht Club-a, preko Pizzerije Casa Mia do Gastro kućica.

Atraktivna Marina Baotić savršena je lokacija za sajam jer se prostire na impresivnih 70 000 m2, njeguje ekološki pristup, dok sam položaj, u blizini zračne luke i Trogira, uz izvrsnu prometnu povezanost, jamči posjetiteljima savršen proljetni dan uz more.

Ulaznice se mogu kupiti na jednom od tri ulaza na sajam, po cijeni od 8 €, dok su ulaznice za umirovljenike i djecu do 18 godina besplatne. Sajam će raditi svakog dana, od četvrtka do nedjelje, od 10 do 18 sati.  

U samoj marini, osigurano je stotinu parkirnih mjesta dok posjetitelji imaju i posebnu mogućnost parkiranja u Trogiru, na parkiralištu Foša, po cijeni od 2€/sat, gdje će biti dostupan besplatan Taxy boat, koji će ih svakih dvadeset minuta, od 9 do 19 sati, voziti na Dalmatia Boat Show uz čaroban pogled na more.

Sajam će svečano biti otvoren u četvrtak u 10 sati, uz nastup Edija Šegote i kvarteta Cambi, nakon kojeg slijedi svečani obilazak sajma s visokim uzvanicima.  Od 12:30 do 13 sati nastupa KUD Kvadrilja Trogir, na terasi restorana Yacht Club, dok će navečer od 20 sati nastupiti DJ Dado u Glory Baru.

U petak od 17 do 21 sati nastupa VIS Cambi, a potom se zabava ponovno seli u Glory Bar uz set listu DJ Dade. Subota navečer, od 20 sati, rezervirana je za DJ Dadu, ali i popularnog Marka Pecotića - Pecu s bendom.

U nedjelju nas očekuje panel rasprava „More snova“, Instituta za oceanografiju i ribarstvo te ekološka akcija čišćenja podmorja marine u organizaciji UPA ROSTRUM SPLIT.

U nedjelju u 18 sati sajam će biti službeno zatvoren uz ekskluzivnu najavu drugog izdanja Dalmatia Boat Showa koje će se održati sljedeće godine. Sve informacije o prvom Dalmatia Boat Showu možete pronaći na službenoj web stranici i društvenim mrežama.

image

Dalmatia boat show

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:33