StoryEditorOCM
Hrananedjeljni ručak

Tri pjata za istinske gurmane: slasni recepti iz 'Divinova' kuharskog laboratorija

Piše PSD.
27. srpnja 2014. - 14:11
Samo za pripravu umaka od ružmarina 27-godišnjem vrhunskom kuharu Marinu Ceciću trebalo je desetak dana eksperimentiranja. Mijenjao je sastojke, dodavao, oduzimao, ali ono što mu je još više određivalo nijanse bio je redoslijed njihova ubacivanja u proces. Vara se onaj koji misli da je skroz nebitno dodaje li se crno vino prije ili poslije mesnog temeljca.

PJAT PRVI Šampinjoni punjeni puževima (za jednu osobu)

Sastojci: 7 šampinjona, 7 vinogradskih puževa, 5 dag začinskog maslaca, 10 dag grana padana, 5-10 dag mlade divlje salate za podlogu

Priprema: Kapice šampinjona s kojim smo lagano skinuli peteljku nakratko tostiramo. Puževe skuhamo, očistimo, zagrijemo na rastopljenom maslacu, a onda njima...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 03:41