U sinoćnjoj epizodi "Jezikove juhe" chef David Skoko je u kleti "Cinkuš", u Hrvatskom Leskovcu, doživio - slom živaca.
- Treba nam promjena jelovnika, neka specifična hrana, jer gosti preko tjedna ovdje ne dolaze... - pojadao se vlasnik Domagoj, što Davida nije čudilo budući da je ostao - zaprepašten menijem.
- Ugostitelji često smatraju da će roštiljem privući više gostiju, apsolutno da, ako je taj roštilj kvalitetan, ali ako je meso loše neće biti gostiju. Ovdje je sve zbrkano i nema nikakve priče o staroj kleti... zaključio je brzo David.
- Treba nam promjena jelovnika, neka specifična hrana, jer gosti preko tjedna ovdje ne dolaze... - pojadao se vlasnik Domagoj, što Davida nije čudilo budući da je ostao - zaprepašten menijem.
- Ugostitelji često smatraju da će roštiljem privući više gostiju, apsolutno da, ako je taj roštilj kvalitetan, ali ako je meso loše neće biti gostiju. Ovdje je sve zbrkano i nema nikakve priče o staroj kleti... zaključio je brzo David.