StoryEditorOCM
Dalmacija2. smotra dječjeg stvaralaštva

‘Kaštel Mali’: najmlađi plešu, glume i pjevaju

Piše PSD.
17. svibnja 2012. - 10:47

I ove godine Kaštelanska organizacija mladih priprema Smotru dječjeg stvaralaštva pod nazivom “Kaštel Mali”. Smotra je revijalnog karaktera i cilj joj je pružiti priliku svima koji rade s djecom pokazati sve bogatstvo dječjeg stvaralaštva.

Svoje plesne, glumačke i pjevačke sposobnosti pokazat će predstavnici Osnovne škole kneza Mislava, Osnovne škole kneza Trpimira, Osnovne škole prof. Filipa Lukasa, OŠ “Bijaći”, OŠ “Primošten”, DV “Neven”, DV “Maginja”, DV “Tratinčica”, Dječji dom “Miljenko i Dobrila”, Gradska knjižnica Kaštela - Odjel Kaštel Stari, KUD “Karol Wojtyla”, Kaštelanske mažoretkinje, SAU “Putalj”, PK “Spin”, PK “Lolita” i PK D’N’F.

U kinodvorani “Sv. Juraj” u Kaštel Sućurcu danas su na programu “Četiri godišnja doba” Studija za ples i pjevanje Perle i perlice GK mladih Split. Početak je u 18.45 sati. U petak u atriju Osnovne škole kneza Mislava, s početkom u 19 sati gostovat će Jasna Held, a na programu je “Pričam ti priču”.

U subotu je Smotra dječjeg stvaralaštva Kaštel Mali u kinodvorani “Sv. Juraj”. Program se izvodi u dva termina, s početkom u 11 i 19 sati. Završni dio planiran je za nedjelju kada u kinodvorani s početkom u 19 sati cirkusno-plesni nastup imaju KAM HRAM i PK Spin. Ulaz na sva događanja je slobodan, osim u nedjelju za odrasle. Generalni pokrovitelj smotre “Kaštel Mali je Županija, a pokrovitelj Grad Kaštela.

J. Matić


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:23