StoryEditorOCM
DalmacijaSOLINSKI CENTAR

Mladi, dođite u poduzetnički kamp

Piše PSD.
19. rujna 2015. - 01:38

Poduzetnički centar Solin poziva sve mlade, poduzetnike početnike, tvrtke, obrte, obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva (OPG-ove), ali i sve one koji imaju poslovnu ideju, da se prijave na natječaj Poduzetničkog kampa 2015. i u samo četiri dana svoju ideju pretvore u projektni prijedlog s jasnim ciljem i definiranim smjerom razvijanja, poručuju. Kamp će se održati u hotelu “President” u Solinu od 1. do 4. listopada.

Pobjednik prošlogodišnjeg Poduzetničkog kampa 2014. s poduzetničkom idejom “LED stolice”, Ivan Mrvoš iz Solina, konkretan je i najbolji primjer uspješno ostvarenog cilja i misije poduzetničkog kampa, a to je razvijanje i brušenje poduzetničkih ideja, njihovo lansiranje na tržište i davanje dodatne podrške poduzetniku u ostvarenju zadanog cilja. Godinu dana nakon sudjelovanja na Poduzetničkom kampu, Ivanova ideja “pametne klupe”, koja promovira napredne tehnologije u jačanju energetske učinkovitosti i očuvanju okoliša, dobiva veći zamah u medijima i na tržištu, govore nam u prilog značenju ovog kampa iz Poduzetničkog centra Solin.

- U prijavi je nužno da uz osnovne podatke onaj tko se prijavljuje (d.o.o./j.d.o.o./obrt/OPG/fizička osoba) u kratkim crtama najbolje prezentira svoju ideju i jasno definiran cilj kako bi temeljem napisanog stručni tim Poduzetničkog centra Solin mogao odabrati pet različitih ideja koje će predstavljati pet pilot-projekata na Poduzetničkom kampu 2015.

Tvrtke, obrti ili OPG-ovi čije ideje stručni tim odabere za pilot-projekte besplatno će sudjelovati na ovom kampu te dobiti besplatan “case study”, u kojem će se detaljno analizirati njihova ideja, kreirati plan aktivnosti i stvoriti kvalitetna platforma za buduće poslovanje. Također, svi će projekti zbog medijske pokrivenosti samog kampa dobiti izvrsnu reklamu i promidžbu, čime će privući eventualne investitore. Najbolji pilot-projekt, odnosno pobjednik Poduzetničkog kampa 2015., od strane Poduzetničkog centra Solin dobit će punu konzultantsku podršku i prijavu projekta za dobivanje nepovratnog novca - poručila je Ivana Ninčević, voditeljica Poduzetničkog centra Solin.

Svi zainteresirani obvezni su uz karticu teksta o svojoj ideji poslati i dokaz o poslovnom subjektu (rješenje trgovačkog suda/obrtnica/i slično), i to najkasnije do 21. rujna, kako bi stručni tim Poduzetničkog centra Solin izdvojio najbolje prijave, a svi sudionici šalju po jednog predstavnika o vlastitom trošku boravka. Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 24. rujna, a sve prijave zaprimaju se na e-mail adresu info@poduzetnickicentarsolin.hr.


M.Se.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:23