StoryEditorOCM

U srijedu veliko slavlje preuređene ‘Građe’ u Solinu: Ekstra akcije, besplatna hrana, piće i DJ za sve

Piše promo
20. svibnja 2024. - 12:15

Građa prodajni centri s ponosom najavljuju svečano otvaranje preuređenog prodajnog centra u Solinu. Otvaranje će se održati u srijedu, 22. svibnja, s početkom u 9 sati ujutro, a proslava će trajati čak četiri dana. Osim srijede posjetitelji će uživati u niz događanja i u četvrtak, petak te subotu.

image
Marketing Gradja/

Megapopusti sva četiri dana

Povodom svečanog otvaranja, ‘Građa’ će darivati svoje kupce sljedećim popustima svih četiriju dana koji se odnosi isključivo na Građa-prodajni centar u Solinu:

  • Srijeda, 22. svibnja: 20%+20% popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20%+10% popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799,00 €
  • Četvrtak i petak, 23. i 24. svibnja: 20%+15% popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20%+10% popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799,00 €
  • Subota, 25. svibnja: 20%+10% popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20%+10% popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799,00 €

Srijeda je poseban dan proslave jer nudi najveći popust naspram ostalih dana te će biti obilježen uz cjelodnevnu zabavu s besplatnom hranom, pićem i glazbom za baš sve posjetitelje.

image
Marketing Gradja/

Svečani program – Srijeda, 22. svibnja

Program će započeti u srijedu u 9 sati ujutro blagoslovom katoličkog svećenika don Mirka Šakića, koji će blagosloviti prodajni centar i radnike te prerezati vrpcu, čime će označiti početak dana prepunog aktivnosti i posebnih događanja. Program će voditi poznati splitski novinar Matej Sunara i naslovno lice Hajduka, što jamči vrhunsku zabavu i energičnu atmosferu. U srijedu će cjelodnevni program trajati od 9 do 20 sati i uključivat će DJ-a. Uz glazbeni program, posjetitelji će moći uživati i u ukusnom cateringu. ‘Građa’ je osigurala raznovrsnu ponudu hrane i pića koja će biti besplatna tijekom cijele srijede.

 

image
Marketing Gradja/

‘Građa’ će povodom otvaranja u srijedu ponuditi izvanredne popuste od 20%+20 % na sve proizvode, osim građevinskog materijala. No, na građevinski materijal bit će akcija čak četiri dana – u srijedu, četvrtak, petak i subotu uz veliki popust od 20%+10% uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799, 00 €. Ovo je jedinstvena prilika za sve posjetitelje da iskoriste ove nevjerojatne popuste za obnovu doma, vrta ili nabavku drugih potrebnih proizvoda.

image
Marketing Gradja/

Svečani program – Četvrtak, petak i subota

Uzbudljivi program nastavlja se u četvrtak, petak i subotu, s glazbom uživo DJ-a svaki dan od 9 do 20 sati. No, sami prodajni centar će raditi sva tri dana od 7 sati ujutro. Osim glazbe, ‘Građa’ je pripremila posebne popuste koje ne smijete propustiti.

Novi sustav blagajni

‘Građa’ će prilikom otvorenja preuređenog centra predstaviti i novi sustav blagajni. Od sada, svi proizvodi će se moći plaćati na glavnim blagajnama pri izlazu iz centra, što će kupovinu učiniti bržom i jednostavnijom, bez potrebe za vraćanjem na odjel po proizvode nakon plaćanja računa.

image
Marketing Gradja/

Osvojite popuste i za kupnju u lipnju

Posjetitelji koji dođu na svečano otvaranje u srijedu imat će priliku osvojiti i digitalni voucher za 10% popusta na Građin webshop tijekom lipnja na sav asortiman, osim građevinskog materijala. Voucher će biti dostupan na pultu kod blagajni, gdje se svi posjetitelji mogu javiti hostesama i osvojiti ga u nekoliko koraka.

“Pozivamo sve građane da nam se pridruže u proslavi ispred Građa prodajnog centra u Solinu na adresi Vranjički put 2. Dođite, proslavite s nama preuređenje našeg centra i iskoristite ove nevjerojatne popuste! ‘Građa’ vas očekuje u srijedu, 22. svibnja, od 9 sati ujutro, a zatim nastavljamo slavlje još sljedeća tri dana uz mega popuste”, poručuju iz tvrtke.

Novi imidž, nova vizija

Preuređeni prodajni centar predstavlja Građinu novu viziju i modernizaciju. S novim sustavom blagajni i prikazivanjem proizvoda, proširenim asortimanom te planiranim širenjem prodajne mreže, Građa je posvećena pružanju boljeg i ugodnijeg iskustva kupovine za sve svoje kupce. Ova preobrazba donosi brojne inovacije i poboljšanja koja će zadovoljiti potrebe svih posjetitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 13:46