StoryEditorOCM
Zoom danaDENVER PLAVA NE IZLAZI IZ MODE

Uska haljina joj je ocrtala svaki djelić tijela

Piše JL
10. lipnja 2017. - 11:09

Zagrebačka Lauba je bila u znaku nogometa – okupili su se ondje nogometaši, nogometni treneri i svi oni koji su iole povezani s nogometnim svijetom. A upravo je s tim svijetom povezana i sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat čiji je dolazak na dodjelu Trofeja Nogometaša izazvao brojne zadivljene poglede.

Pojavila se voditeljica, urednica i novinarka Mila Horvat u nogometnoj noći u Laubi u uskoj plavoj haljini upadljive denver plave boje s lađa izrezom na dekolteu, dužine tik do koljena i dugih rukava. Kreacija, koju potpidsuje omiljena domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović, ocrtala je svaki djelić Milina tijela i za primijetiti je bilo da ima savršenu figuru i da ovog ljeta može uskočiti u svaki kupaći kostim! Upravo je ovo nijansa plave koja ženi daruje primjećenost i nimalo ne čudi što jednostavno ne izlazi iz mode.

Osim haljine upadljiv je bio i Milin crveni ruž, a izgled je odlično 'zaokružila' štiklama sa svjetlucavim remenčićima te malom srebrnom torbicom koju je držala u ruci.


 

24. travanj 2024 15:25