StoryEditorOCM
Zoom danaSLIKA OD TISUĆU RIJEČI

Evo kako supruga našeg legendarnog tenisača uživa u majčinstvu

Piše Gloria
25. siječnja 2019. - 22:18
nives

Voditeljica Nives Ivanišević (37) i bivši tenisač Goran Ivanišević (47) postali su roditelji sina Olivera početkom rujna prošle godine, a detalje iz privatnog života rijetko dijele s obožavateljima pa je fotografija njihovog mezimca pravo iznenađenje.

'Pusa od mog malog zvrka i mene', napisala je Nives u opis fotografije na kojoj pozira s 4-mjesečnim sinom Oliverom. Iako je prvi put majka postala u rujnu prošle godine, čini se kako se radijska voditeljica u novoj ulozi odlično snašla, a s obzirom na to da Goran s bivšom suprugom Tatjanom Dragović ima dvoje djece - i njegovo iskustvo olakšava prve mjesece s prinovom.

 

Maleni Oliver, za kojeg se pisalo da je ime dobio po preminulom glazbeniku Oliveru Dragojeviću, ali par to nije potvrdio, postao je centar svemira 37-godišnje voditeljice koja mu, uz svaku fotografiju koju objavi, nježno tepa.

 

Instagram/@nivessimpson

Voditeljica na Narodnom radiju i bivši tenisač vole se od 2016, krajem 2017. su se vjenčali, a prvo zajedničko dijete stiglo je u rujnu prošle godine. Voditeljica je rodila u Petrovoj bolnici, u kojoj ju je Goran posjećivao i više puta dnevno, a iako već ima dvoje djece - sina Emanuela (11) i kćer Amber Mariju (15), nije skrivao uzbuđenje zbog prinove koja je stigla samo nekoliko dana prije njegovog 47. rođendana.

18. travanj 2024 04:07