StoryEditorOCM
ZdTubeSKANDALOZNI VIDEO

Sestra Marijane iz Big Brothera još je besramnija! U alkoholiziranom stanju seksala se u WC-u pa napala snimatelja; Produkcija je odmah izbacila!

Piše M.P.
16. siječnja 2022. - 13:05

Maja Kovačević, sestra Splićanke Marijane koja je 2011. pobijedila u Big Brotheru nakon što se pred kamerama upustila u vezu s Nemešem s kojim je prevarila supruga Ivana, izbačena je iz srpskog reality showa Bar.

I to zbog skandaloznog ponašanja koji se nizao iz dana u dan. Maja se u alkoholiziranom stanju u WC-u upustila u seks sa zauzetim cimerom Ivanom, piše Kurir gdje možete i pogledati video.

Kad su izašli iz zahoda fizički je nasrnula na snimatelja što je bio razlog da je produkcija izbaci iz showa. Splićanka se derala na snimatelja i napadala ga, a onda je ušla u još jedan sukub, s cimericom Ksenijom, koju je gađala lampama.

Kako se šuška po baru, Maja je imala i seksualne odnose s jednim od gostiju lokala, kojeg je tada vidjela prvi put u životu.

- Majo konzumirala si alkohol dok si bila u smjeni. Bila si kažnjena, kaznu nisi ispoštovala, zatim si kažnjena nominacijom, opet si prekršila pravila. Bila si agresivna. Zato si upravo izbačena - rekla joj je voditeljica.

Maju izvan realitya čekaju dečko i sin. Kako je otkrila, zatrudnjela je u trećem srednje, a na dan kad je trebala roditi, uhvatila je svog partnera s drugom. Istaknula je i kako ju je pretukao kad je beba imala samo osam mjeseci te da ga je nakon toga ostavila.

Maja ima 31. godinu, jedno je vrijeme radila kao guest service agent za hotel u Dubaiju gdje je bila u vezi sa starijim i problematičnim partnerom.

- Bavila sam se i ugostiteljstvom. Moj prvi posao bio je sa 16 godina kad sam prala suđe u Splitu na Žnjanu za džeparac. Nemam se potrebu nikome objašnjavati. Za sebe ne bih rekla da sam svađalica, zato što se meni više ne da - rekla je Splićanka.

25. travanj 2024 01:39