StoryEditorOCM
ZdTubeNJOJ JE DOBRO

Konobar snimio, oscarovac objavio: video na kojem Adele nakon što je ‘isparila iz javnosti‘ raspoloženo partija razludjela fanove. ‘Plačem koliko je lijepa‘, ‘Hvala na ovome...‘

Piše M.P.
27. travnja 2021. - 18:50

Mjeseci i mjeseci su prošli otkako je javnost, a posebno njezini obožavatelji koji se broje u milijunima, imala priliku igdje vidjeti slavnu pjevačicu Adele, pa je video kojeg je objavio glumac Daniel Kaluuya smjesta postao hit.

Na njemu britanska zvijezda, odjevena u zelenu kreaciju sa širokim rukavima, besprijekorno našminkana i sjajno raspoložena, pleše u povećem društvu i čini se da se jako dobro zabavlja, te da joj itekako gode odmak od svjetala pozornice, život u Los Angelesu i novo društvo koje je ondje stekla.

Adele je tijekom posljednje godine novinske stupce uglavnom punila tekstovima o svom promijenjenom fizičkom izgledu, kilogramima koje je izgubila, režimu prehrane kojeg je prigrlila....

"Predivna je", "Plačem koliko je lijepa", "Hvala na ovom videu", "Izgleda zdravije nego ikad" - samo su neki od brojnih komentara njezinih fanova, kojima očito puno znači svaka informacija, a pogotovo snimke voljene glazbenice, čiji privatni život i odluke od samog početka intrigiraju. 

Video je na svom profilu na Instagramu objavio 32-godišnji Kaluuya, ovogodišnji dobitnik Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu "Juda i crni mesija", o kojem su svjetski mediji izvještavali i zbog govora kojeg je održao na dodjeli, u kojem je najavio "žestoki party poslije" (koji je očito uključivao i Adele), ali i šokirao svoju majku.

- Moramo slaviti, moramo slaviti život - kazivao je Kaluuya, dok su njegova majka i sestra gledale njegov govor iz Britanije.

- Dišemo, hodamo. Nevjerojatno je. Mama i tata se poseksaju - to je sjajno! I ja sam tu! Toliko sam sretan što sam živ i što mogu to slaviti večeras - nizao je Daniel.

Kamera se u tom trenu prebacila na njegovu majku koja je izgledala potpuno zgranuto, a s usana joj se dalo iščitati: "O čemu on to priča?".

Da je Adele u noći Oscara bila raspoložena za društvo posvjedočila je i fotografija koju je objavila njezina prijateljica, glumica Amber Chardae Robinson.

Adele je, inače, u ožujku finalizirala svoj razvod od bivšeg muža, 46-godišnjeg Simona Koneckog, s kojim dijeli skrbništvo nad njihovim 8-godišnjim sinom Angelom Jamesom Koneckijem.

Adele (punog imena Adele Laurie Blue Adkins) i Konecki, direktor humanitarne organizacije Drop4Drop, koja u zemlje u razvoju dostavlja pitku vodu, nisu zajedno od kolovoza 2019. godine.

Prema sudskim dokumentima koje je vidio AP, Adele i Konecki razveli su se pomoću instituta mirenja, a uvjete su zajednički dogovorili.

Oboje su se odrekli prava na to da im bivši bračni drug isplaćuje uzdržavanje, a pravno i fizičko skrbništvo nad djetetom bit će zajedničko.

Dokumenti također kažu da su se dogovorili da će sve moguće buduće probleme rješavati van sudova.

Glasine da su Adele i Konecki u vezi počele su kolati u siječnju 2012. godine, kada su pjevačica i humanitarac viđeni u Nacionalnom parku Everglades u američkoj saveznoj državi Floridi.

Par je prvo i jedino dijete dobio 19. listopada 2012. godine.

Adele se u govoru na dodjeli nagrada Grammy koja se održala 2017. godine zahvalila i svome "suprugu", što je došlo kao potvrda da se par vjenčao. Pjevačica je to potvrdila u ožujku 2017. godine tijekom koncerta u Australiji.

17. travanj 2024 00:09