StoryEditorOCM
ZdSelfieNAJPOZNATIJI BRADONJA NA SVIJETU NAKON SEDAM GODINA OBRIJAO ZAŠTITNI ZNAK

Rezultat se nije svidio svima, izgleda drugačije: "Ništa više nema smisla"

Piše PSD
18. travnja 2019. - 23:37
profimedia-0424125456

 

 

Američki glumac Jason Momoa može se pohvaliti da je jedan od prvih ‘bradonja’ - moguće da je trend koji su prihvatili muškarci diljem svijeta upravo on pokrenuo, a ako i nije, svakako ga je nosio bolje od većine, piše Slobodna Dalmacija.

Prezgodni Jason u međuvremenu je postao filmska zvijezda. Čovjek je utjelovljenje 'Aquamana' i neprežaljeni Khal Drogo u seriji 'Igra prijestolja'.

No uza sve to, Momoa je i jedan sasvim običan lik, zaljubljen u svoju suprugu Lisu Bonet i avanturist. Snimio je brojne epizode svojih putovanja po Americi, druženja s obitelji i prijateljima, te sve to stavio na YouTube - njegov kanal prati oko pola milijuna pretplatnika.

Posljednjom je objavom svakako iznenadio mnoge od njih. Objavio je kratki video sa seta novoga filma, 'Dune' u kojemu se u jednoj sceni - brije. Do kraja, od zaštitnog znaka nije ostalo ni 'b', brada je prošlost.

'Zbogom Drogo. Zbogom Arthur Curry. Radim ovo kako bih osvijestio javnost da plastika ubija naš planet', rekao je Jason i krenuo s brijanjem.

Jason Momoa has shaved off his beard for the shooting of DUNE and instantly became twenty years younger. Dude's gonna outlive us all.

 

'Napravimo zajedno pozitivne promjene za dobrobit našeg planeta. Očistimo oceane i zemlju. Pridružite mi se u mom putovanju. Prijeđimo na razgradivi aluminij', poručio je i riješio se svog zaštitnog znaka koji je nosio zadnjih sedam godina.

Reakcije su, sasvim očekivano, podijeljene. Neki smatraju da se pomladio barem dvadeset godina, drugi su razočarani i 'ništa više nema smisla'... Svakako, zaključio je netko, Jason još uvijek izgleda bolje od većine, piše Slobodna.

23. travanj 2024 12:41