StoryEditorOCM
ZdSelfieŽIVOT PIŠE ROMANE: "JEDNOG DANA ĆU JE OŽENITI!"

Kako je prodavačica iz dućana s tjednom plaćom od 2000 kuna postala glamurozna influencerica

Piše Jutarnji.hr
18. rujna 2019. - 14:25
georgina

 

U iskrenom intevju za ITV Cristiano Ronaldo (34) ispričao je kako je našao pravu ljubav u Georgini Rodriguez  - prenosi Jutarnji.hr.

Skromna djevojka savršenih tjelesnih proporcija (85-62-90) tjedno je zarađivala oko 2000 kuna (250 funti) kada su se upoznali u Guccijevoj trgovini u Madridu. Ona je tamo radila kao trgovkinja.

Brzo nakon toga susreli su se na jednom eventu i tada su opušteno razgovarali.

"To je bila ljubav na prvi pogled za oboje", rekla je Georgina.

U Španjolskoj je živjela sa sestrom studenticom, nisu imale dovoljno novca i živjele su u skromnom stanu. Georgina je od tinejdžerske dobi imala veliku želju za uspjehom.

"Jako mi je puno pomogla. Naravno, zaljubljen sam u nju", rekao je Cristiano britanskom novinaru Piersu Morganu.

Juventusov nogometaš priznao je da ga njegova majka sanja kako hoda prema oltaru s Georginom, prenosi Sun.

"Jednog dana ćemo se oženiti, sigurno. To je i san moje majke. Zašto ne? To je odlično. Ona je moja prijateljica, razgovaramo. Ja otvaram svoje srce njoj, a ona svoje meni", rekao je Ronaldo.

INSTAGRAM

 

S 10 milijuna pratitelja na Instagramu Georgina je jedna od najvećih influencerica, a nedavno je postala zaštitno lice poznatog talijanskog brenda donjeg rublja i kupaćih kostima.

Danas njezin život izgleda poput sna, ali put do uspjeha nije bio nimalo jednostavan. Rođena je 27. siječnja 1994. godine u Buenos Airesu, a rano se s obitelji preselila u španjolski gradić Jaca gdje je njezin otac otišao zbog nogometa.

I on je bio nogometaš, ali nije stigao dalje od druge argentinske lige. Nakon preseljenja obitelji u Španjolsku radio je kao niželigaški trener. Georgina je s četiri godine otkrila svoju prvu veliku ljubav. Krenula je na plesnu akademiju.

- Nisam bila baš lijepo dijete. Sigurno nisam bila najljepša u razredu. Jednostavno, osjećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umjetnosti - ispričala je Georgina.

Georgina Rodriguez - the fiancee of football ace Cristiano Ronaldo - shows off her curves as she poses for lingerie brand Yamamay. The 25-year-old Spanish beauty is seen in these campaign pictures. And she also poses for the camera in behind-the-scenes images from her latest shoot for the Italian company. It comes after she was unveiled as the new face of Yamamay earlier this year.
The brand said:

Profimedia, Mega Agency

Georgina Rodriguez

 

Kasnije su joj u školi odjednom počeli govoriti da je lijepa pa je i sama počela vjerovati u to.Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca da slijedi svoj san.

Zbog toga je odlučila otputovati u Bristol, usavršiti svoj engleski jezik i zaposliti se kao au pair.

- Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem - priznala je jednom Georgina.

Danas je sa svojim Ronaldom na vrhu svijeta, a par zajedno odgaja četvero djece (najstarijeg Ronaldovog sina Cristiana Juniora, blizance Evu i Matea koje je rodila surogat majka i njihovo biološko dijete, jednoipolgodišnju kćer Alanu Martinu).

17. travanj 2024 07:02