StoryEditorOCM
ZdSelfie'PLAHTE KRADEŠ PO HOTELIMA?!'

Ella Dvornik 'ispalila' na prijateljicu blogericu koja je obnažena pozirala umotana u 'lancun'

Piše J.V. / PSD
11. siječnja 2018. - 11:09
ella_dvornik

Ella Dvornik trebala bi, možda bolje od ikoga, znati kako izgleda život poznatih blogerica. Ako ćemo ih zvati nazivom koji je odnedavna zaživio, 'influencerice' moraju svakodnevno muku mučiti s odlukama koje ostatku svemira možda izgledaju smiješno, ali zahtijevaju veliku količinu priprema i truda.

Gdje se fotografirati, na koji način, koju poruku poslati i što odjenuti, pitanja su koja samo površinski djeluju banalno.

Živimo u vrijeme društvenih mreža, svaki se pokret osuđuje od strane nadobudne Internet zajednice, a fotografije moraju biti uistinu posebne ako se želi od svega toga zaraditi.

'Bloganje' je zanimanje, valjda smo tu činjenicu svi prihvatili, a ako nema pratitelja i zanimljivih objava, sve ostaje na nivou hobija.

Stvari je na svome profilu odlučila zapapriti Sonja Kovač, koja u zadnje vrijeme objavama intrigira više no bilo koja njena kolegica 'influencerica'. Ovoga puta pozirala je obnažena na plaži, ali strateška je mjesta prikrila vješto - 'lancunom'.

Naljutila je Ellu, koja je u svojoj maniri 'poklopila': 'Plahte kradeš hotelima?!', komentirala je šaljivo. 
Sonja je odmah brižno objasnila da se radi o iznenađenju koje joj je dečko pripremio, što potvrđuje pladanj kroasana koji uopće ne odudara od pejzaža. Ostatak njenih pratiteljica na tu je romantičnu gestu potpuno odvalio.

19. travanj 2024 10:06