StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: OD SIROMAŠTVA DO NAJPLAĆENIJE MANEKENKE

Bivša anđelica i dalje izgleda senzacionalno, a nakon ovih fotki jasno je i kako to postiže

Piše Jutarnji.hr
4. studenog 2019. - 23:29
profimedia-0480948132

 

Brazilska manekenka Adriana Lima, premda je prije godinu dana spremila krila i službeno se oprostila od Victorijinih anđelica, i dalje snima, radi i izgleda senzacionalno - piše Jutarnji.hr.

Sve pohvale dobila je za haljinu koju je izabrala za dodjelu nagrada Breakthrough u nedjelju navečer u Mountain Viewu u Kaliforniji. Dugačka blistava haljina pratila je liniju tijela, ali ju je dodatno naglasila prorezom do boka kao i asimetričnim gornjim dijelom. 

Okrugli prorez na struku dodatno je istaknuo liniju pješčanog sata, a tamna boja haljine naglasila je njezinu tamnu kosu i svjetle oči koje je definitivno izdvajaju od ostalih manekenki. 

Bila je jedna od najuspješnijih i najdugovječnijih anđelica (za brend Victoria’s Secret donje rublje je nosila od 1999. do 2018.), a i danas je kao 38-godišnjakinja jedan od najplaćenijih modela na svijetu. Odrasla je u siromašnom kvartu, a probila se zahvaljujući pobjedi na natjecanju ljepote sa 16 godina.

FOTOGALERIJA: Adriana Lima - crveni tepih i boks

November 3, 2019, Mountain View, CA, USA: MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIA - NOVEMBER 03: Adriana Lima attends the 2020 Breakthrough Prize Ceremony at NASA Ames Research Center on November 03, 2019 in Mountain View, California. Photo: imageSPACE, Image: 480946977, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Imagespace / Zuma Press / Profimedia

 

Lima je uza sve to majka dvoje djece iz braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. Zanimljivo je da je na pistu kao anđelica 2012. zakoračila samo dva mjeseca nakon rođenja djeteta. Inače, kao djevojčica je imala želju postati časna sestra, a iskustvo seksa je navodno sačuvala za brak. 

U formi danas ostaje između ostalog zahvaljujući boksu čime se bavi već više od 18 godina. Zahvaljujući tome ostvarila je suradnju s Pumom s kojima je kreirala vlastitu sportsku kolekciju. 

Pritom je za potrebe snimanja pokazala svoju znanje boksa, ali i odakle joj još uvijek ta linija...

 

20. travanj 2024 00:52