StoryEditorOCM
Zadar plusLJUBAV TRAJE PET GODINA:

Zadarska glumica Linda Begonja i redatelj Oliver Frljić neizbježni na špici

Piše Gloria.hr
14. listopada 2017. - 11:49
BEGONJA FRLJIĆ 1

Rijetko ih se može vidjeti zajedno jer su zbog posla često razdvojeni, ali - kako glumica kaže - gdje ima volje ima i ljubavi. I ona traje već pet godina.

Oni su jedan od parova hrvatske javne scene koji se rijetko može vidjeti zajedno u javnosti. To nije nimalo čudno s obzirom da 45-godišnja glumica Linda Begonja ne voli svoju intimu izlagati u medijima, a njezino mišljenje dijeli i njezin dugogodišnji dečko, redatelj Oliver Frljić.

Par je zajedno od 2012. godine: ljubav se rodila na kazališnim daskama dok su u Kerempuhu pripremali predstavu "Gospođa ministarka", a Linda se zna našaliti da to "nije bila ljubav na prvi pogled, nego na treći". Ipak, par se tek na pokojoj premijeri pojavi zajedno, jer su zbog poslovnih obaveza često razdvojeni. Naš fotograf sada ih je uhvatio kako uživaju u šetnji zagrebačkom špicom, nekoliko dana prije nego na festivalu Gavelline večeri, 20. listopada, kontroverzni redatelj zagrebačkoj publici predstavi predstavu "Medeja".

Kada su svoju vezu tek obznanili javnosti, zadarska glumica je za magazin Gloria otkrila što smatra temeljem dobre veze.

- Godine donose iskustvo, bar znaš što nećeš. Mijenjaš se, razvijaš, neki prošli izbori sada se čine nevjerojatni. Najvažnije je, mislim, da nemaš repova iz prošlosti, da čist ulaziš u novi odnos. Kad upoznamo nekoga i dogodi se zaljubljenost, paralelno uvijek postoji iluzija koju imamo i o sebi i o drugome. Bitno je biti onakav kakav doista jesi. Na trenutke je to jako teško, ali istovremeno i tako lagano. Mislim da je to jedini put za istinski dobar ljubavni odnos. I pitanje samopoštovanja. Želim biti ja bez šminke i s viklerima na glavi, s manama koje su tu, i osobinama koje me mogu učiniti još boljom - izjavila je tada glumica kazališta Kerempuh koju se na zagrebačkoj špici češće može vidjeti u društvu prijateljica: dramaturginje Dore Delbianco i glumice Anite Matić-Delić.

16. travanj 2024 05:10