StoryEditorOCM
Zadar plusSJEĆATE SE LEGENDARNE ZADARSKE MANEKENKE?

Već s 14 godina napustila je rodni Zadar i krenula sama u nemilosrdan svijet mode! U New Yorku našla je i ljubav života

Piše 100posto
20. siječnja 2019. - 14:44
1440x620_1547832037longin1810-desk

 

Zadranka Korina Longin već s 14 godina bila je jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu. Godinu dana prije, kad je još bila u osnovnoj školi, otkrila ju je modna agentica Ana Gojanović, a otad je sve išlo samo uzlaznom putanjom. Korina je iz Zadra odselila s 15 godina u New York, a odradila je kampanje i revije za Guess, Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent, Dior, Gaultier, Chanel, Fendi... - piše 100 posto.

Cropix

Cropix

 

Pojavila se na naslovnicama Cosmopolitana, Ellea, Voguea i pistom hodala pored Gisele Bundchen, Naomi Campbell i Kate Moss, s kojima je i danas prijateljica.

Šira javnost upoznala ju je 2002. godine kad je s Justinom Timberlakeom glumila u spotu grupe N*Sync "Gone", a dugo se pričalo kako je u vezi s Lennyjem Kravitzom, iako je ona uvijek govorila kako su samo dobri prijatelji.

 

 

"Priča o meni i Lennyju počela je nakon snimanja u Parizu. Spojio nas je posao, ali odmah smo se skužili i poznanstvo je postalo prijateljstvo. Točno je da Lennyja cijenim kao osobu i da prema njemu osjećam veliko poštovanje, ali sve što se pisalo po medijima, kako smo mi u romantičnoj vezi, nema veze s istinom", rekla je.

No, jedan je susret sve promijenio - Fredro Star američki je reper i glumac uz kojeg se zaljubila na prvi pogled.

"Kad smo se prvi put upoznali, ja sam znala tko je on jer sam njegovo lice viđala na televiziji. Isto tako, i on je mene prepoznao kao djevojku koja je glumila u spotu Justina Timberlakea. Naravno, ja sam se kao prava cool cura pravila da ga ne prepoznajem... Moram priznati, bilo je fatalno za oboje. Nakon prvih pet minuta koje smo proveli zajedno odmah mi je rekao: 'Bit ćeš moja žena.' On je definitivno ljubav mog života".

Daleko od Hrvatske, Korina ni nitko iz njezine obitelji nisu otkrili da se par vjenčao 2007. godine, nakon šest godina veze. Iako je radila neumorno godinama, Korina je u jednom trenutku odlučila da je bilo dosta. Uzela je pauzu i posvetila se sebi te zaboravila na modne piste.

"Kao luđak sam radila godinama. U jednom trenutku odlučila sam uzeti pauzu i maknuti se iz tog svijeta. Možda je ta odluka drugima došla kao iznenađenje, ali meni nije. Kad sam počela bila sam curica, već u osnovnoj školi radila sam kao odrasla žena, nisam imala vremena naučiti kuhati ni živjeti kao normalna djevojka", rekla je svojedobno.

Prvog sina Princetona rodila je 2014. godine, a dvije godine kasnije i Brightona Angela.

Iz omiljenog New Yorka obitelj se preselila u Kaliforniju jer je Korinin suprug glumac te mu je zbog posla lakše upravljati karijerom.

Iako ne dolaze često, u stalnom je kontaktu sa svojom obitelji te joj ponekad dođu u posjet, a ljetos je cijela obitelj Longin Starr navijala za Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

 

25. travanj 2024 00:33