StoryEditorOCM
Zadar plusIMA ATRAKTIVNU CURU

Sin Ante Gotovine našao se u fokusu javnosti zbog svog teksta: ‘...U protivnom slijede disciplinske mjere i sankcije’

Piše MOZAIK SD
19. ožujka 2023. - 18:37

Umirovljeni general Ante Gotovina nedavno se našao u fokusu javnosti jer je poklonio župnoj crkvi Uzašašća Gospodinova u rodnim Pakoštanima 22 vitraja s oslikanim svecima na prozorima crkve. Tom prigodom je stigao na misu, a društvo mu je pravila njegova obitelj, piše insider.story.hr.

Pored njega sjedila je supruga Dunja koju rijetko viđamo u javnosti, a uz bračni par bio je i njihov sin Ante sa svojom atraktivnom djevojkom.

Tko je Ante Gotovina mlađi?

Generalov sin rodio se 1997. i završio je Zagrebačku školu ekonomije i managementa. Prije nekoliko godina saznalo se da je poslao molbu i svoj CV u Europski parlament da bi tamo stažirao u uredu naše zastupnice Ivane Maletić. Otišao je u Bruxelles gdje je marljivo radio i stjecao iskustva, piše Express.

‘Ante je u moj ured došao na isti način na koji dolaze i drugi mladi iz Hrvatske. Javljaju se najčešće mailom u kojem pošalju svoju molbu i CV’, izjavila je Maletić uz napomenu da njezin ured uobičajeno radi s mladima, održava različite radionice i predavanja na hrvatskim fakultetima, a kako je rekla, stažisti nemaju previše vremena za odmor.

Ante Gotovina mlađi pažnju je privukao 2020. kad je bio na studentskoj razmjeni u Singapuru, gdje je dočekao korona krizu. Na internetskim stranicama Zagrebačke škole ekonomije i managementa objavljen je njegov tekst u kojem objašnjava kakve je mjere Singapur donio kako bi suzbio širenje Covida-19, piše Jutarnji list.

‘Došao sam početkom siječnja kada i semestar počinje, tada još nije bilo naznaka pandemije koja je za tako kratko vrijeme ugrozila cijeli svijet i naš dosadašnji način života… Mi studenti dva puta dnevno, ujutro i uvečer, mjerimo temperaturu i očitanu vrijednost šaljemo mailom na upravu.

Ulazi u zgrade s učionicama opremljeni su termo kamerama, uz to svaki odlazak na predavanje moramo unaprijed online najaviti kao i navesti broj učionice. Svi studenti i zaposlenici koji planiraju putovanja obvezni su obavijestiti fakultet o terminu odlaska, lokaciji i terminu povratka u kampus. U protivnom slijede disciplinske mjere i sankcije’, napisao je među ostalim.

16. travanj 2024 09:22