StoryEditorOCM
Zadar plusVELIKI DINO

Rađa se emotivnom porukom oprostio od navijačke legende: "Pustit ću moj film večeras samo za tebe na kompjuteru pa ti lipo sam u miru baci oko..."

Piše M.G.
17. lipnja 2020. - 11:33

Velikan hrvatske, ali i svjetske košarke, Dino Rađa, koji je za KK Zadar odigrao sezonu 1999/2000., na svom se Facebook profilu, u svom posebnom stilu, oprostio od navijačke legende i  duše grada, Enza Verunice. Enzi je preminuo početkom tjedna nakon duge i teške bolesti, a jučer su se od njega oprostili i iz kluba.

Rađinu objavu prenosimo u cijelosti:

- Adio legendo...
Uđes u dvoranu punu ka šipak. 3-4 iljade svita, a ti vidis samo jednog. Očale ka dna od boce, dere se cilo vrime, vriđa suce, beštima, maše rukama i ne prestaje cilu utakmicu. Ja umiren od smija. Pitan koji je ovo. A neznaš? To ti je Verunica. Najpoznatiji navijač Zadra i još poznatiji ribar. Tako smo se mi družili godinu dana a da nikad kavu nismo popili. Samo san se smija njegovin pizdarijama a on (nadan se) gušta u mojoj igri. Tamo negdi prid ovu usranu 2020-u zove mene Hege i kaze da je Verunica teško bolestan i da bi popija kavu. Nađemo se na pumpi na autoputu. Smijali se uru vrimena. Prepričavali događaje tu godinu dana i dogovorili se da će on doć u prvi red na promociju mog filma a da ću ja doć u njega na specijalni rižot s plodovima mora. I onda se umiša ovi usrani virus, odgodija prikazivanje i moj Enzi nije stiga pogledat film. Bolest je bila jača. Zato stari moj večeras u 9 uri ću samo za tebe pustit na kompjuteru pa ti lipo sam u miru baci oko. Samo mi se nemoj javljat da ne poseren gace od straja. Počivaj u miru - emotivno je napisao Rađa, i još se jednom pokazao čovikom kakvog je Zadar volio. 

20. travanj 2024 01:06