StoryEditorOCM
Zadar plusIPAK JE PUKLO

Poznati tenisač i djevojka ovoga ljeta ljubovali u Zadru, a sada čekaju bebu. No ljubavi je kraj: Ne dolazi u obzir da odgajamo dijete zajedno!

Piše SD
28. listopada 2020. - 18:25

Sedmi tenisač svijeta, Nijemac Alexander Zverev (23) uskoro će postati otac.

Naime, atraktivna Brenda Patea, 27-godišnja njemačka manekenka s kojom je Zverev, inače sjajan prijatelj Novaka Đokovića, ali i naših tenisača Borne Ćorića i Marina Čilića, ljetos bio u Zadru je – trudna, piše Jutarnji list.

Bila bi to sjajna vijest da manekena i četiri godine mlađi tenisač nisu raskinuli vezu u kolovozu, nakon što su godinu dana zajedno ljubovali.

Prekinuli su samo dva mjeseca nakon što su zajedno prošli korona-kalvariju u Zadru na Đokovićevom Adria Touru koji je u medijima prozvan korona-turnirom nakon što je u tom gradu buknula zaraza koronavirusom nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan.

image
Na fotografiji: Aleksandar Zverev
Luka Gerlanc/Cropix

Tada je djelovalo da ljubav između njih cvjeta, čemu svjedoče i brojne fotografije s turnira. Par je uživao na jahti nakon čega su prošetali gradom, a svojim pojavljivanjem su ušutkali zle jezike koji su ih pratili. Naime, pričalo se da su raskinuli vezu u travnju ove godine, pa su se svi ugodno iznenadili kada je s tenisačem u Zadar stigla i lijepa Brenda.

Njih dvoje trenutačno nisu u kontaktu, i Brenda je jasno istaknula da ne želi da dijete odgajati s njemačkom teniskom superzvijezdom. Zapravo, ne želi ga ni vidjeti, a kamoli s njim dijeliti skrbništvo.

- Trudna sam 20 tjedana i očekujem bebu s Aleksom. Mi smo imali različite poglede na život i zbog toga smo se rastali. Svako tko živi sa sportašem mora da se pokoriti tom drugačijem načinu života - rekla je Brenda za njemački Bild, pa dodala:

- Za mene ne dolazi u obzir da odgajamo dijete zajedno!

Manekenka je otkrila i da dijete nije bilo planirano.

- Nismo planirali djecu, ali ću učiniti sve da ono odrasta u harmoničnom okruženju, u dobroj sam poziciji da ga mogu sama odgajati – rekla je.

Brenda je traženi model o kojem pišu mediji širom svijeta, vrlo često zbog profesionalnih uspjeha, ali i, jasno je, atraktivnih fotografija. Njena veza s tenisačem bila je konstantno pod reflektorima.

Patea je krajem prošle godine potvrdila da su njih dvoje u vezi u intervjuu za njemački RTL, a otkrila je da su se upoznali u Parizu nešto ranije. Istaknula je kako joj je posebno atraktivna njegova visina od čak 198 cm. Uz njega se, govorila je, osjećala posebno i sitno, jer je i sama visoka 183 cm. Zajedno su dio godine proveli u Meksiku gdje su se dodatno zbližili.

Vezu su pokušavali čuvati u tajnosti, ali ubrzo se pročulo za njihovu ljubav pa su bili proglašeni za jedan od najljepših parova u cijeloj Njemačkoj.

image
Na fotografiji: Zverev i djevojka
Luka Gerlanc/Cropix

Zverev je u prvoj polovici 2019. prekinuo vezu s Olgom Šaripovom, koja je nastavila uživo pratiti njegove mečeve, no njena opčinjenost nije tada poremetila tenisačevu vezu s Brendom.

Ova atraktivna Nijemica je model i zvijezda društvenih mreža, a na Instagramu je prati gotovo 250.000 fanova. Rođena u Berlinu, gdje je i odrasla, a sudjelovala je i u popularnom njemačkom natjecanju supermodela, gdje je završila na desetom mjestu. Sada, pak, predstavlja jednu od velikih njemačkih zvijezdi koje se najbrže uzdižu u svijetu modelinga, a prozvana je i njemačkom seks bombom.

Pitanje je kako će ova vijest utjecati na Zvereva u profesionalnom smislu jer na teniskom frontu, trenutačno mu ide sjajno. Sve je započelo ulaskom u finale ovogodišnjeg US Opena. Bio je u sjajnoj poziciji da osvoji naslov prije nego što se Dominic Thiem snažno vratio i osvojio tri od pet setova.

Kasnije, na Otvorenom prvenstvu Francuske 2020., Zverev je pokazao sjajnu formu prije nego što ga je nadareni Jannik Sinner pobijedio u četiri seta u četvrtoj rundi. Zverev se vratio nakon iscrpljujućeg mjeseca i zasjao igrajući na terenima kod kuće gdje je osvojio dvije titule u Kölnu.

18. travanj 2024 14:48