StoryEditorOCM
Zadar plusPOZNATA ZAGREBAČKA PIZZERIJA OTVARA SVOJU ZADARSKU 'PODRUŽNICU'

'O'Hara' je od 1.lipnja kod 'Gagice'

Piše M.V.
11. ožujka 2018. - 22:20

Nakon Zagreba, Splita i Rijeke najpoznatija hrvatska pizzerija 'O'Hara' otvorit će svoj novi lokal u Zadru. 

Plan je da 'O'Hara' svoju pizzeriju u Zadru otvori već prvog lipnja i to u poslovnom prostoru znanog kao 'Gagica' na Puntamici u kojem je i do sada bio ugostiteljski lokal.

'O'Hara' je ugled i štovatelje stekla zbog orginalne napolitanske pizze koje peče na izuzetno visokim temperaturama u tradicionalnim napolitanskim pećima, ali i po maštovitim 'nadogradnjama' odnosno sastojcima koje picarioli u ovim picerijama slažu na osnovu od tijesta i vrhunskog šuga od pomidora koji se uvijek radi od jedne, pomno odabane sorte. Kao što se i tijesto radi od samo jedne, pomno odabrane vrste brašna.

Manje je poznato da je vlasnik 'OHare' izvorni Sukošanac Marin Vanjak koji godinama živi u Zagrebu, a koji je već ranije bio poznat kao izvrstan podmorski fotograf. Danas se osim ugostiteljstvom i fotografijom bavi nekom vrstom gastro-avanturizma, pa su zato i njegove pizzerije i pizze koje izlaze iz peći u njima jednstavno drugačije od drugih. Dolazak 'O'Hare' u Zadar je, na neki način, povratak Vanjaka kući.

Na svojem Facebook profilu 'O'Hara' je nedavno objavio:

"20. Ožujka napolitanci Daniele Graziosi i Cesare Molinaro, tradicionalni graditelji napolitanskih peći dolaze u Zadar. Sve koje zanima ova specifična i jedinstvena rabota mogu doći i vidjeti kako se to radi.

U Zadru naravno svi sve znaju, ali ovo su informacije iz prve ruke... Franšizu O'Hare je kupio gdin. Ivan Jurjević vlasnik poznatog bara Congo. Definitivno jedan od beskompromisnih ljudi kad je ugostiteljstvo u pitanju. Želi samo najbolje! I bit će najbolje! Nama je veliko zadovoljstvo raditi s takvim ljudima koji imaju viziju i ne pristaju na polovična rješenja.

Dakle, nabrusite se i imajte velika očekivanja od nas!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi posla slobodno se obratite  Jurjeviću u Congo Bar ili na trenutnom gradilištu O'Hare (Gagica)."

Eto, pa ako vas zanima posao u 'O'Hari' javite se.

15. travanj 2024 13:25