StoryEditorOCM
Zadar plusMATEA I ZVONE ODGOVORILI HEJTERIMA

Nismo u show došli zbog novca, a da ste tako glasni kad treba, ne bi nam opadao broj stanovnika

Piše Slobodna Dalmacija
28. travnja 2019. - 18:55
bbimagehandler(6)

Iako nisu pobijedili u završnici Superpara Splićanin Zvonimir i njegova supruga Matea rodom iz Siska svakako su jedni od onih koji su obilježili prvu sezonu showa RTL-a. Mnogi gledatelji pa i sami pobjednici Jana i Miroslav smatraju kako su upravo oni bili ti koji su najviše glumili u kući, a evo kako se oni nose s tim kritikama i kakvi su im dojmovi nakon finala Superpara.

Jesu li Jana i Miroslav zasluženo pobjedili?

Najduže su izdržali u finalnom izazovu, a i u ostalim izazovima su bili dobri tako da su sigurno zaslužili. Budući da se s njima nismo puno družili, ne možemo reći kakve su osobe, ali kao natjecatelji u kući pokazali su se dosta dobrim i većinu izazova prolazili.

Zvone, ne skrivaš kako te Davor razočarao prilikom nominacija. Jeste li zakopali ratnu sjekiru? 

Davora sam od prvog dana zavolio kao brata, već sam rekao da mi je "sjeo ko budali šamar". Svaki dan, smo se družili, zezali i smijali se s njim i Tinom. Doručkovali zajedno, družili se navečer na balkonu i kod nas u sobi.

Ne skrivam da mi je bilo lijepo družiti se s Davorom i da sam od srca uživao u svakoj minuti provedenoj s njim, ali isto tako ne skrivam to da me razočarao i povrijedio jer me držao u zabludi da mi je prijatelj. Ja sam u njemu vidio prijatelja za cijeli život, i bila bi nam čast ići s njima u finale da nas nije izbacio.

Davor je zabavan i smiješan, ali s druge strane glumio nam je prijatelja. No, mi cemo se sjećati samo lijepih trenutaka provedenih s njim i Tinom.

Tko je najviše taktizirao?

Svatko je imao neku taktiku. Mi smo se pokušavali držati zlatne sredine i ne ulagati puno novaca, tako da ostanemo i probamo što više izazova, jer gdje bi to inače mogli probati.

Mislite li da ste se pokazali u pravom svjetlu?

Na eliminacijama nismo mogli skrivati svoje emocije i to koliko su nas Davor i Tina povrijedili svojim postupkom. Bili smo ljuti i povrijeđeni i to nismo skrivali, ako smo zbog toga loše osobe neka smo. Bar nismo glumili da nam je svejedno - jer nije.

Kako se nosite s negativnim kritikama na portalima i društvenim mrežama? 

Nama je to sve smiješno. Da su ti "fejs ratnici" tako glasni kad treba, ne bi nam broj stanovnika opadao, a u Irskoj i Njemačkoj rastao. Smatraju da su bolji od nas, a vrijeđaju osobe koje ne znaju, nego su vidjeli na televiziji. Što to onda govori o njima?

Nisu im pasali Jana i Miro, Matea, Hana, pa Imoćanin, kako vjetar puše su se okretali, zato nas komentari ne diraju. Bada i Toca su nas naučili da nije bitno što se priča, nego tko priča. Počele su prijave za drugu sezonu pa ratnici dragi prijavite se, pa se možda i sretnemo u drugoj sezoni, ali mi ćemo sav novac ako osvojimo donirati u dobrotvorne svrhe.

Matea, što vas je nagnalo da u finalnoj emisiji kažete da je lako zaraditi 100 tisuća kuna?

To svakako nije neki iznos zbog kojeg bi izgubila prijatelja jer novac kako dođe tako i ode. Svakako da se ne bi bunili da smo dobili, tko bi se bunio?! No, mi nismo došli zbog novca. Došli smo stvoriti nova poznanstva i upoznati ljude koji rade na ovako zahtjevnom projektu i stvoriti kontakte jer kontakti i prijateljstva ostaju, a pare se potroše.

Što se tiče zarade, naravno da se ne može zaraditi u mjesec dana, to nije nitko ni rekao. No, ja i Zvone smo borci, i ako treba radit ćemo i po tri posla kad zagusti. Volimo biti produktivni i uvijek smo u nekom novom projektu.

Zvone je uz to što radi u teretani i model za Galileo odjela. Ja sam uz fitness počela jedan novi projekt s eteričnim uljima koja se uklapaju u fit i zdrav način života. Također imamo neke projekte u inozemstvu vezano za fitness. Tako da se borimo kako god znamo.

24. travanj 2024 04:13