StoryEditorOCM
Zadar plusNEKA SJAJI

Nemate ideju što darovati za blagdane? Domaći dizajneri nakita nude sjajne popuste u prosincu, istražili smo aktualnu ponudu

Piše Stil
4. prosinca 2020. - 16:30

Bliže nam se božićni praznici, a s njima i vrijeme darivanja. Idiličan početak teksta ne planiramo i ovaj put pokvariti komentarima na račun trenutne pandemijske situacije, pa ćemo nastaviti u pravom blagdanskom duhu ignorirati probleme.

Njih će, nedvojbeno, biti, ali ako ste u situaciji da dragu osobu počastite darom, savjetujemo vam da to učinite. Ne zato što je Božić vrijeme darivanja i primanja, već zato što u sivilu dana obilježenih lošim vijestima i groznim ekonomskim predviđanjima jedan osmijeh znači još više. 

A osmijeh drage osobe i više od toga.

Kad je nakit u ponudi, umjesto bižuterije popularnih high street trgovina rado biramo domaći dizajn i istražujemo kakve nam pogodnosti donose ovih praznika naši dizajneri. Karat Jewelry odmakao se od minimalizma i vode se principom "više je više". Stiliziranje debelih zlatnih ogrlica u slojevima nikad nije bilo popularnije, jednostavno ne možete pretjerati...

image
Karat Jewelry

Nosi se i tanko naslagano prstenje, "ringovi" u ušima, medaljoni i slojevi narukvica. Sve odjednom? Zašto ne...

image
Karat Jewelry

Sve njihove komade možete kupiti i online na stranicama zlatarnice Karat.

Ove sezone pogodnosti pred blagdane nudi i domaći brend nakita The All Studio. Besplatnu poštarinu na sve komade prati i -20% s pune cijene, a asortiman možete pogledati ovdje.

I brend Juno Studio nudi -20% na sve komade, svake subote u prosincu.

Splitski brend Little Wonder Jewelry daje vikend popuste, a vijesti možete pratiti na njihovu Instagramu.

18. travanj 2024 11:10