StoryEditorOCM
Zadar plusU SEDMOM NEBU

Natali Dizdar je zaista pronašla muškarca svog života, pokazala je i prsten: I ovo se dogodilo...

Piše Maja Šokčević Lovrić/Gloria
25. srpnja 2022. - 16:43

Natali Dizdar i William Perge su se zaručili!

Ne otkrivajući gdje se točno nalaze, već samo objavivši fotografiju s mora, naša je glazbenica radosnu vijest podijelila na njezinom Instagram profilu.

Oboje nasmiješeni, ona u majici, a on gol do pasa, pjevačica pokazuje zaručnički prsten s velikim kamenom na desnoj ruci.

A ispod fotografije stoji potpis: "I ovo se dogodilo!" uz emotikon plavog srca i prstena, piše Gloria.

"Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma. Sve super, skupa smo, to je to", izjavila je svojevremeno naša pjevačica kada su je novinari pitali kako je Francuzu Williamu Pergeu pošlo za rukom da je osvoji, zbog čega je prvo puno putovala u New York, potom otišla živjeti k njemu u Francusku, a nedavno i u London.

"Ajme divno, čestitam!" - napisala je njezina kolegica Ivana Kindl.

Ivana Radovniković, Zadranka kao i Natali, također je reagirala: "Čeeestitke!".

Uz veliku vijest na privatnom planu, pjevačica Natali Dizdar našla je vremena i za novi samostalni singl “Kad mislim na to" koju potpisuju ona i Vladimir Mirčeta, njezin gitarist i dugogodišnji suradnik. Za video spot u maniri "susreta treće vrste" zadužen je bio redatelj Dinko Šimac.



Iako je kao 19-godišnjakinja započela glazbenu karijeru u tv showu Story Super Nova (baš kao i spomenuta Radovniković, Žanamari Lalić, Rafael Dropulić...), Natali je istovremeno gradila i onu akademsku.

Nakon završenog smjera socijalne pedagogije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, gdje je studirala poremećaje u ponašanju, upisala je četverogodišnju edukaciju za Gestalt psihoterapeutkinju.

I tu je etapu školovanja privela kraju te se s konkretnim planovima zaputila u London, zajedno s dugogodišnjim dečkom Williamom Pergeom.

19. travanj 2024 11:18