StoryEditorOCM
Zadar plusPREKINUTA DUGOGODIŠNJA DISKOGRAFSKA STANKA

Legendarna zadarska grupa "Forum" predstavila novi singl "Bez nje" - pogledajte spot!

Piše Zadarski.hr
14. svibnja 2018. - 15:22
forum1

Nakon dugogodišnje diskografske stanke, grupa "Forum" objavila je novi singl "Bez nje" za koji je snimljen i spot, a u pripremi su i brojni nastupi te još jedan singl "Samo me ljubi" kojeg potpisuje Neno Belan.

Kroz godine, postav benda se ponešto mijenjao, uz nezamjenjive Pekotu i Perkovića, bubnjar Hrvoje Perić je tu od 1995. godine, a Ivan Županović, solist na novom singlu "Bez nje", u bandu je od 2005. godine. Ostali članovi banda su Boris Ivanov na basu, Klaudio Krizman na gitari te Vedran Supičić na klavijaturama.

Najljepše pojačanje definitivno im je donijela mlada i talentirana pjevačica Andrea Paškvan s kojom su, nakon punih 13 godina stanke, izdali svoj novi singl "Bez nje" za koji glazbu potpisuje Rikardo Perković, za tekst je zaslužna Sanja Perković dok je iza sjajnog aranžmana stoje Leo Škaro i Rikardo Perković. Pozitivan i lepršav video spot za ovaj singl režirao je etablirani majstor kamere Igor Goić.

Prije tri godine, zadarska grupa "Forum" održala je veliki, jubilarni koncert u čast 30. godina postojanja, a njihovi brojni sljedbenici s nestrpljenjem očekuju njihove mnogobrojne nadolazeće nastupe od kojih svakako izdvajamo koncert koji će biti održan kao dio bogatog glazbenog programa na nekoliko lokacija u okviru CMC festivala koji će se u lipnju održati u Vodicama, te koncert 10. srpnja u Zadru na Poljani Šime Budinića.

Grupa "Forum" neće stati samo na ovom singlu. Naime, novi je već u pripremi i zove se "Samo me ljubi". Glazbu je napisao proslavljeni kantautor Neno Belan, a tekst Pjero Mirić.

 

19. travanj 2024 00:00