StoryEditorOCM
Zadar plusMILIJUNTA PUTNICA

Julie Fisser nije ni sanjala ovakav doček u Zadru: "Nakon dvije godine pauze od putovanja odabrali smo vaš grad i već znam da nismo pogriješili!"

Piše Matea Magaš
4. listopada 2022. - 13:32

Kad je Mlada Belgijanka Julie Fisser planirala godišnji odmor u Zadru ni na kraj pameti joj nije bilo da će baš ona u utorak ujutro biti dočekana na aerodromu kao kraljica. Naime, ni ne znajući, postala prva milijunta putnica u povijesti Zračne luke Zadar!

- Nemam riječi! Šokirana sam, ali jako sretna! Ovo ću pamtiti cijeli život – izgovorila je simpatična 23-godišnjakinja pred gomilom novinara koje nije očekivala kad je silazila s aviona koji je sletio iz Bruxellesa, dok je njezin dečko stajao sa strane i fotografirao povijesni trenutak i sam ne vjerujući.

image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix

- Nakon dvije godine pauze od putovanja, nakon dugog rada, konačno smo se momak i ja odlučili otputovati i izbor je pao na vaš grad koji nam se odmah, po slikama, svidio. Ostajemo deset dana i stvarno se veselimo. Osobito nakon ovakvog dočeka, znam da mi se već sviđa Hrvatska – uz široki osmijeh rekla je Julie dok joj je cvijeće i prigodne darove uručio joj je direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić. Uz to, dobila je i dvije povratne karte prema odredištu po izboru iz Zadra.

Čestitajući putnici direktor Klišmanić je istaknuo važnost sezone 2022. godine koja je prijelomna u poslovanju Zračne luke Zadar.

image

Julie Fisser

Luka Gerlanc/Cropix
20. travanj 2024 07:06