StoryEditorOCM
Zadar plusNIJE LAKO

Ekipa iz ‘Života na vagi‘ priznala debljaju li se u izolaciji i što im je najteže; Zadranin Marino Marušić nije htio otkriti koliko ima kilograma

Piše PSD
22. travnja 2020. - 12:05

"Naravno da se bojim da se ne udebljam tijekom izolacije, ali držim kilograme čvrsto pod kontrolom. Trenutačno sam na 75-78 kilograma i to je kilaža na kojoj želim ostati.

Teško je u karanteni biti okružen svom tom hranom koja deblja, od slatkiša, grickalica...,  ali držim se prehrane koja meni odgovara i trudim se jesti zdravo.

View this post on Instagram

Najteza borba je borba protiv samog sebe...

A post shared by Lidija Tomic (@lidija754) on

Odredim si jedan 'cheat day', pa si priuštim neku zabranjenu namirnicu, ali od sutra opet po starom i strogom pravilu, jer se ne smijem opustiti!" - priznala je iskreno u razgovoru za 24 sata Lidija Tomić, simpatična kandidatkinja zadnje sezone showa "Život na vagi".

Plavokosa Karlovčanka u show je ušla s 118,1 kilograma, a na zadnjem vaganju imala postigla je impresivan rezultat. Vaga je pokazala 68,6 kilograma.

image
RTL Press


Kaže da je s treniranjem morala malo stati jer ima problema s nogom, ali da svaki dan prošeta nekoliko kilometara.

Zadranin koji se također natjecao u zadnjoj sezoni, Marino Marušić, nije htio otkriti koliko trenutačno ima kilograma.

"Neću vam otkriti trenutačnu kilažu jer želim doći do konačnog cilja i podijeliti to onda sa svima. Jednostavno volim iznenađenja. Svoju kilažu ne govorim čak ni mojoj Sari!" - ustvrdio je Marušić, koji je u show ušao sa 167,1 kilogram, a izišao 58 kilograma lakši.

image
RTL Press


U showu je otvoreno progovorio o svom problemu ovisnosti o kocki, zbog kojeg je silno razočarao i sebe i svoju obitelj.

"Nije bilo lako na televiziji ogoliti i dušu i tijelo. Stati na vagu pred punim studijom i kamerama.

Ljudi misle da si lijen, da nećeš, da zabušavaš, a mislim da bi i ljudima u formi bilo teško trenirati u tim uvjetima. 

Nisam uvijek bio debel, imao sam nešto cura, ali ništa vrijedno spomena. Sve to prije nije bio život. Nizali su se problemi jedan za drugim. Slupao sam u prometnoj nesreći automobil koji sam tek bio kupio, uvijek sam radio, nikad nisam imao novaca.

Pio sam, kockao, izlazio. Kako je raslo nezadovoljstvo, tako sam utjehu nalazio u hrani. Osjetio bih se bolje nakratko, a nakon toga, nastupa tupilo još veće.

image
RTL Press

Volio sam se lijepo obući, nisam više ni to mogao. Sport sam obožavao, posebno košarku. Nisam mogao više igrati. Probao sam na dijetu, ali rezultati su bili slabi.

Još kad ti se netko naruga, potpuno potoneš. Bio sam na fizičkom i psihičkom dnu. Rekao sam, idem na televiziju pa makar se osramotio. Na kraju sam dobio priliku za novi život" - ispričao je za Zadarski list prije pola godine.

Marino je u showu započeo vezu sa 18-godišnjom Slavonkom Sarom Sitarić. 

"Kad je krenula ova situacija s izolacijom, sigurno smo se svi malo opustili, što iz dosade i raznoraznih razloga. Ja se nisam udebljao u izolaciji, jer sam odlučio malo više vremena posvetiti sebi.

Provodim mnogo vremena sa svojim psima, vodim ih u šetnju i tako gubim kalorije. Ne bojim se izolacije jer sam sve ovo prošao u showu" – ustvrdio je Marino Marušić.

Ističe kako nema nekih posebnih trikova u izbjegavanju slatkoga.

"Sve je u glavi. Pojedi, ali i potroši to sve. Ne volim davati neke savjete jer znam da je to sve jako teško, ali sve se može" – poručio je.

25. travanj 2024 18:34