StoryEditorOCM
Zadar plusKAD ZADARSKI UČENICI SMISLE HEPENING

Dosada neviđena revija s izborom „Miss i Mister azila“ - pobjednik postaje "zaštitno lice" i dobiva nagradu "Njuška godine"!

Piše Zadarski.hr
15. svibnja 2018. - 12:05
pas2

Učenici i profesori Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića u Zadru, u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije i azilima iz Zadra i Privlake, a pod pokroviteljstvom Zadarske županije po prvi put organiziraju školsku amatersku reviju pasa.

Ne postoje dva ista psa mješanca i svaki od njih j jedinstven. Cilj projekta je podignuti svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Na Reviji će, osim prijavljenih, sudjelovati i 14 pasa iz azila, za koje će to biti prilika pronaći svoj sretan dom.

Stručno povjerenstvo sastavljeno od učenika pod mentorstvom profesora, birat će „Miss i Mister azila“, a onaj mješanac koji osvoji srca povjerenstva bit će „Njuška godine“ i zaštitno lice proizvoda za pse koje školska zadruga proizvodi.Štoviše, isti dobiva nagradu „Daj šapu“, a svi sudionici dobivaju male poklon pakete. 

Revija će se održati u petak 1. lipnja u 16,30h, ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića. Osim revijalnog dijela, sudionici i gosti mogu također prisustvovati predavanjima profesora stručnih predmeta PPV škole Stanka Ožanića.

Prijave traju od 16. svibnja – 23. svibnja, a prijaviti se mogu svi psi koji su čipirani, cijepljeni i nemaju rodovnicu. Prijave se mogu izvršiti osobnim dolaskom u PPV školu Stanka Ožanića ili putem on-line
prijave na službenim stranicama Škole, http://ppvs-ozanic.hr/.

Prilikom prijavljivanja vlasnici trebaju ponijeti putovnicu psa. Broj prijava je ograničen.

19. travanj 2024 13:16