StoryEditorOCM
Zadar plusFALI VAM ŠTIVA?

Da bi olakšao Zadranima izolaciju pisac Jure Karamarko omogućio besplatno čitanje svojih romana on-line

Piše Iva Ivanac
18. ožujka 2020. - 22:29

Poznati zadarski pisac Jure Karamarko odlučio je u ovo vrijeme, kada se ljudi nalaze u samoizolaciji, a brojni su se počeli također povlačiti u svoje domove, besplatno ponuditi njegova tri romana za čitanje. Naime, Karamarko je na svom Instagram profilu objavio link koji sve željnje njegovih romana vode na stranicu na kojoj se poptuno besplatno nalaze naslovi "Zara", "Zara 2" i "Padobran". 

Karamarko je otkrio kako će uskoro, na svojim društvenim mrežama, objaviti još četiri naslova koja će svi zainteresirani moći pročitati. 

- Dragi ljudi, ova vremena koja nas čekaju postat će sve gora i gora. Ako u tom čekanju dok vam vrijeme ide jako sporo odlučite čitati, ja vam od srca poklanjam svoje uratke u pdf verziji. Roman Zara 2 ste najviše čekali i normalno da nakon 13.000 čitatelja ona mora biti u ovom prvom besplatnom paketu. Uskoro ću spakirali još četiri nasloba u jedan dokument pa stavljam i njih. Uživajte u romanima koliko možete, pazite na sebe i bližnje i javite dojmove, napisao je Karamarko na svojim društvenim mrežama. 

Romane možete pročitati OVDJE.

{instagram}

19. travanj 2024 00:43