StoryEditorOCM

ZAVIRITE U NEVJEROJATAN SVIJET savršene slike i zvuka uz nove Philips televizore

Piše PROMO
8. lipnja 2021. - 00:00

Televizija je danas jedan od neizostavnih dijelova naše svakodnevice. Bilo da ste veliki filmofil, strastveni navijač i sportski fanatik ili volite informativne programe – kvalitetan televizor je „must have“ u vašem domu.

Što sve treba imati dobar televizor? Što je to Ambilight, P5 Engine ili Dolby? Sve informacije i karakteristike Philips televizora možete saznati u nastavku teksta, a za vrijeme trajanja Europskog prvenstva u nogometu svoj Philips TV možete kupiti po akcijskim cijenama ovdje.

Doživite čaroliju tehnologije Ambilight

Svako gledanje televizije od sada je potpuno drugačije! Kako Ambilight radi? Iza rubova zaslona nalaze se LED diode koje emitiraju boje sa zaslona na zid u trenutku gledanja. Osjetite taj užitak i zapitat ćete se kako ste dosad uživali u televizoru bez Ambilight tehnologije koja vam daje poseban doživljaj uz toplu i prožimajuću svjetlost u prostoru.

image
Philips TV

Smart tehnologija za svaki dom

Uz Ambilight televizore, Philips modeli većinom su i ekstenzije vaših digitalnih uređaja s opcijom Smart TV, koji gledanje filmova, serija ili utakmica pretvara u pravi užitak. Samo je nekoliko klikova dovoljno kako bi pokrenuli popularne aplikacije kao što su Netflix, YouTube i mnoge druge. Bilo da odaberete Saphi sustav ili Android, vaše iskustvo korištenja televizora će se promijeniti zauvijek.

Dolby Vision i Dolby Atmos. Kinematografska slika i zvuk.

Dolby formate zvuka i slike vežemo ne vežemo samo uz odlazak u kino. Od sada doživljaj identičan onom kinematografskom možete imati u udobnosti svog doma. Svaki HDR sadržaj će izgledati i zvučati izuzetno realistično. Bez obzira je li u pitanju najnovija televizijska serija, film ili utakmica, moći ćete uživati u kontrastu, svjetlini i bojama koje odražavaju originalnu zamisao redatelja. Slika će biti popraćena jasnim, detaljnim i prostornim zvukom.

Philips P5 Engine. Bez obzira na izvor, uvijek dobivate savršenstvo.

Philips P5 engine pruža izvanrednu kvalitetu slike bez obzira na njezin izvor. Detalji uvijek imaju zamjetno veću dubinu. Boje su živopisne, a nijanse kože prirodne. Kontrast je toliko čist da ćete osjetiti svaki detalj, pokreti su savršeno uglađeni, a osjećat ćete se kao da ste uronjeni u sliku.

Upravljajte svojim televizorom pomoću glasovne kontrole uz Google pomoćnik.

Svojim Android TV-om odsada možete upravljati samo pomoću svog glasa. Primjerice, želite igrati igru, gledati Netflix ili pronaći sadržaj i aplikacije u trgovini Google Play. Sve što trebate napraviti je to reći svom televizoru. Možete i davati naredbe svim pametnim kućnim uređajima koji podržavaju Google pomoćnik. To znači da možete prigušivati svjetla i postavljati termostat tijekom filmske večeri, a da pritom ne morate ustati s kauča.

image
Philips TV

Ako smo vas zainteresirali te želite vidjeti najveći izbor Philips televizora na jednom mjestu posjetite vama najbližu poslovnicu Emmezete ili web shop. Kupnjom Philips TV Performance serije 65" i 70'' zajedno sa soundbarom serije 6, dobivate povrat novaca u iznosu vrijednosti soundbara. Akcija traje do 11.7.2021.

Uz akcijske cijene, poklone uz određene modele, također registracijom kupljenog uređaja dobiti ćete dodatnih 3 godine garancije!

Uz sve pogodnosti koje je Philips pripremio, Emmezeta svim članovima kluba dodaje bodove, pa uz uštede ostvarujete bonuse za nove uštede. Trostruki dobitak!

23. travanj 2024 12:25