StoryEditorOCM
VremeplovSUPERSUBOTA

Supernova Zadar - opremite se za ljeto uz izvrsne popuste!

Piše promo
11. lipnja 2021. - 10:21

Pripreme za ljetne dane mogu početi! Nove odjevne kombinacije i oprema za idealan obiteljski odmor i ove Super subote čekaju vas uz odlične uštede. Posjetite centar Supernova Zadar 12. lipnja i otkrijte kakve vas posebne pogodnosti čekaju u vašim omiljenim trgovinama.

Sve duže dane i sve više temperature dočekajte spremni, u najmodernijim ljetnim kombinacijama i dobro opremljeni za boravak u prirodi, na plaži ili uživajući u omiljenim sportskim aktivnostima na otvorenom. I ova Super subota savršen je shopping dan jer vas čeka nova runda popusta i posebnih pogodnosti.

Ljetu i praznicima posebno se vesele najmlađi, stoga ih opremite od glave do pete u dječjim trgovinama koje vam pripremaju super ponude; 15% popusta u Baby Centru čeka vas na Smart Trike asortiman, kišobran kolica te obuću i odjeću, a jednako toliko Bubamara je snizila cijene 3 u 1 i 2 u 1 kolica i FreeON autosjedalica. Ljubitelji sporta i rekreacije novu opremu mogu potražiti u Hervisu uz 20% popusta na cjelokupni asortiman dok vam Under Armour nudi 20% popusta na jedan kupljeni artikl, 30% na dva i 40% na tri ili više kupljenih artikala.

Bliži li se vašim mališanima rođendan, proslaviti ga mogu u igraonici Twister uz čak 50% popusta na najam cijele igraonice za proslavu, a rezervaciju termina uz ovu pogodnost možete ostvariti povodom Super subote, 12. lipnja. Popularnih 15% popusta za kupovinu iznad 200 kn ponovno vam nudi dm, a potrošite li isti iznos u Zoo Cityju, čeka vas 10% popusta na ukupan račun.

Bezbrižno uživajte u svim čarima ljeta, a po povoljnim cijenama opremite se u trgovinama centra Supernova. Sve informacije o popustima i ovoga puta čekaju vas na web stranici ili na Facebook stranici centra.

19. travanj 2024 17:53