StoryEditorOCM

Supernova donirala 100.000 kuna za obnovu bolnice u Sisku

Piše Supernova
4. siječnja 2021. - 13:46

Supernova donirala 100.000 kuna za obnovu bolnice u Sisku

Kompanija u Sisku ima dva shopping centra, a u narednim mjesecima planira i nove donacije za pomoć stradalim obiteljima

Zagreb, 4. siječnja 2021. – Nakon nekoliko jakih potresa koji su do temelja uništili kuće u Sisku, Petrinji i okolnim selima, Supernova Grupa donirala je 100.000 kuna za obnovu Opće bolnice u Sisku, glavne zdravstvene institucije Sisačko-moslavačke županije koja je također znatno stradala u potresu.

Uz donaciju od 100.000 kuna za obnovu bolnice, Supernova Grupa i u narednim mjesecima planira nove donacije za pomoć obiteljima pogođenih područja.

„Najmanje što smo mi kao Grupa mogli jest donirati novac. Za početak smo odabrali pomoći obnovu bolnice, koja je oštećena u nizu jakih potresa, jer je riječ o glavnoj zdravstvenoj instituciji cijele županije. Njezina je brza obnova izuzetno bitna. Također, svjesni smo da će obnova razrušenog područja biti duga te da će stanovništvu pomoć biti potrebna i u narednim mjesecima zbog čega planiramo i nove načine na koje im možemo pomoći“, rekao je Paul Merdzo, direktor Supernove.

Oba shopping centra Supernova Grupe u Sisku, Sisak East i Sisak West, nisu znatno oštećeni. Dio zakupaca radi, dok su pojedini lokali trenutno zatvoreni radi obnove. Informacije o njihovom otvorenju bit će naknadno objavljene.

19. travanj 2024 18:57