StoryEditorOCM

ADIO ŠKOLO Proslavimo kraj školske godine uz odličnu zabavu: Supernova priprema druženje koje će se još dugo prepričavati!

Piše PROMO
14. lipnja 2022. - 12:04

Nakon što zazvoni i zadnje školsko zvono, praznici službeno mogu početi. Poželimo im dobrodošlicu zajedno, u centru Supernova Zadar 18. lipnja, uz puno dobre zabave.

Riješeni su svi testovi, napisane zadaće i odrađene sve školske obaveze – sada je vrijeme za dugo toplo ljeto i školske praznike. Pozivamo vas da zajedno proslavimo početak najveselijeg razdoblja koje vole svi školarci. Tim povodom za vas smo pripremili puno zanimljivih aktivnosti.

Posjetite nas zajedno sa svojim mališanima 18. lipnja jer vam od 17 do 20 sati Supernova priprema druženje koje će se još dugo prepričavati. Nakon što oni stariji obave shopping, maleni će moći uživati u ljetnom kutku, sudjelovati u zanimljivim morskim igrama, počastiti se pićem u beach juice baru i iskusiti radost zabave na plaži. Ne propustite i dekorativni face painting s pregršt ljetnih motiva, a kreativci će imati i mnogo likovnih punktova na kojima ćemo bojati oblutke, izrađivati flamingo ukrase i šarene limbo ogrlice. Osim što će se dobro zabaviti, mališani će kući otići s uspomenama na ovo druženje i radovima koje će izraditi njihove male, ali vješte ručice.

Svoju spretnost i natjecateljski duh djeca će imati priliku pokazati u brojnim igrama poput utrka jedrilica u posebnom bazenu, pecanja te tajanstvenom poligonu na kojemu mogu sudjelovati u potrazi za morskim blagom. Nakon dobre zabave i puno uzbuđenja, male posjetitelje pozivamo da se osvježe besplatnim sokovima u pravom malom beach baru.

Zvuči zanimljivo, zar ne? Dođite i uvjerite se i sami kako su zabave povodom kraja školske godine u centru Supernova Zadar najbolje u gradu. Više informacija čeka vas na našoj web stranici https://www.supernova-zadar.hr/novost/adio-skolo/.

Veselimo se vašem dolasku i zabavnom tulumu na kojem ćemo otvoriti sezonu ljetnih radosti.

25. travanj 2024 19:39