StoryEditorOCM

Jedan sasvim poseban dar: Supernova poklon-kartica s kojom je moguće shoppingirati diljem Hrvatske!

Piše PROMO
15. siječnja 2021. - 11:00
Jedan od najpopularnijih poklona prošle godine svakako je bila Supernova poklon-kartica s kojom je moguće shoppingirati diljem Hrvatske, u čak 13 shopping centara Supernova grupacije. Ono što ju čini sasvim posebnom je i najnovija opcija personalizacije koja će vam omogućiti da poklonite voljenima super poklon. Odličan je to odabir bilo da je riječ o rođendanu, darivanju povodom rođenja djeteta, poslovnom darivanju ili nekoj drugoj važnoj prigodi.
 
U novu godinu ušli smo s mnoštvom lijepih želja kako za sebe, tako i za sve svoje voljene s ciljem da im izmamimo osmijeh na lice malim djelima. Upravo povedeni tim razlogom da nekome uljepšate dane, Supernova je uvela novu opciju kod kupnje Supernova poklon-kartice, a riječ je o personalizaciji same kartice. U samo nekoliko klikova na službenom webshopu možete uploadati svoju posebnu fotografiju kako biste Supernova poklon-karticu učinili još posebnijom. Personalizaciju poklon-kartice platit ćete dodatnih 30 kuna, a osmijeh na licu svojih voljenih zasigurno će biti neprocjenjiv. 
 
Supernova poklon-karticu osim putem webshopa, možete kupiti i na infopultu Supernova centra Zadar, a koristiti se može u čak 13 shopping centara s više od 300 trgovina diljem Hrvatske. Svi detalji oko kupovine, dostave i korištenja Supernova poklon-kartice pronađite na web stranici Supernova centra Zadar: https://www.supernova-zadar.hr/poklon-kartica/
 
Olakšajte si izbor pri kupnji super poklona i odaberite Supernova poklon-karticu za nezaboravno shopping iskustvo!
image
Poklon kartica Supernova centra idealan je dar!
Promo
 
 
19. travanj 2024 20:29