StoryEditorOCM
ViralVLADO I MICHAEL

Vjenčanje iz snova mladog gay para na Jadranu: pogledajte romantičnu snimku sa svadbe, obišla je društvene mreže, bit će vam jasno i zašto...

Piše PSD
20. lipnja 2022. - 21:23

Michael i Vlado mladi su par koji se nedavno vjenčao na Opatijskoj rivijeri, a isječke iz svojega života počeli su dijeliti na Youtube kanalu. 

Jedan od tih trenutaka je i pjesma koju su jedan drugome posvetili na njihovom vjenčanje. Vlado i Michael zajedno su otpjevali "Perfect" Ed Sheerana i Andree Bocellija, a snimku "nastupa" podijeliti su sa svojim pratiteljima. 

- Prvih nekoliko videa bit će trenuci s našeg predivnog vjenčanja u Opatiji, a onda ćemo nakon toga odlučiti što ćemo postavljati dalje. Hvala što ste nam se pridružili, pretplatite se na naš kanal. Hvala puno i muchas gracias - kazao je ovaj simpatičan par koji govori nekoliko jezika.

- Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je čarobnog braka dvoje međunarodnih, gay ljubavnika, njihove obitelji, prijatelja i voljenih - napisali su. 

Velika zlatna dvorana hotela Imperial bila je mjesto koje su odabrali za svadbenu proslavu, a samo vjenčanje je održano na terasi povijesnog hotela Kvarner. 

Svadbenu proslavu dodatno je uljepšala i Muna Hiluf, MIchaelova sestra i finalistica na Američkom idolu koja je otpjevala. 

Njezina izvedba "Never Enough" iz blockbuster filma "The Greatest Showman" bila je otpjevana za ples majke i sina u znak počasti Michaelovoj mami koja je nedavno postigla remisiju i Vladinom ocu koji je nedavno preminuo od raka.

20. travanj 2024 04:23