StoryEditorOCM
ViralONI MOGU

Victoria Beckham objavila fotografiju iz Dalmacije, pratitelji šokirani prizorom s broda: ‘Zašto ste ih ubili?! Živjeli bi sto godina‘

Piše MOZAIK SD
17. srpnja 2022. - 10:33

Victoria Beckham s dijelom svoje obitelji provodi odmor na Lopudu, a najnovija slika koju je objavila na svom Instagram profilu, kojeg prati više od 30 milijuna pratitelja, zasmetala je nekima. Naime, Victoria je objavila fotografiju s brodice na kojoj su njezina kći Harper i suprug David, a ispred njih se nalazi veći broj - ježinaca.

- Zašto su ubili morske ježince?, zapitao je jedan pratitelj.

- Morski ježinci bi živjeli preko 100 godina, ali onda su Beckhamovi došli u Hrvatsku - napisao je drugi pratitelj.

Ipak, većina pratitelja nije se obazirala na ježince na fotografiji te je pisala o ljepotama Hrvatske i zaželjela slavnoj obitelji lijepi provod.

Podsjetimo, Beckhamovi su se smjestili u jednom od najluksuznijih resorta na Jadranu koji im omogućava upravo ono što najviše žele, potpunu intimu. 

Najam luskuznog kompleksa "Lopud 1483" po danu košta 10.000 eura (može se smjestiti deset osoba), a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Boravak u Hrvatskoj dio je njihove europske turneje kojom obilježavaju 23. godišnjicu braka, a na Lopudu su proslavili još jedan važan događaj – 11. rođendan njihove jedine kćeri Harper.

image

Lopud

 

Tom Dubravec/ Cropix

Proslavu godišnjice braka 48-godišnja Victoria i 47-godišnji David započeli su romantičnom večerom u Parizu, potom su Orient Expressom otputovali u Veneciju u čijim su čarima uživali u društvu još nekoliko članova obitelji.

Sada uživaju u hrvatskom dijelu Jadrana, a na našoj su obali na odmoru bili i prije četiri godine.

18. travanj 2024 13:08