StoryEditorOCM
ViralPREKRASAN POGLED

Valentina iz showa ‘Ljubav je na selu‘ preselila iz Zadra u Pulu. Obožavatelji su oduševljeni kako je uredila novi stan koji izgleda kao iz časopisa

Piše MP
25. prosinca 2020. - 15:48

Valentina i Vatroslav Tijan, bračni par koji se zaljubio u devetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' u slatkom je iščekivanju druge bebe. Par već ima kćer Viktoriju, a u obitelj uskoro stiže sinčić koji bi se trebao zvati Vito.

Osim dolaska bebe, Valentina je objavila još jednu novost. Par se name, iz Zadra preselio u Pulu, a Valentina se u zadnje vrijeme na društvenim mrežama redovito hvali preslatko uređenim interijerom novog stana koji odiše božićnim duhom.

- Dobro došli u Pulu. Naš novi stančić. Što kažete, kako vam se sviđa? Meni je jako sladak - pitala je mlada Hercegovka svojih 13.000 pratitelja na Instagramu pobravši redom pohvale za uređenje.

I doista, slike obaraju s nogu, posebno raskošni bor i kamin koji je prepun božićnih dekoracija od orašara preko jelena, čizmica, vijenaca, viljenjaka...

- Od sada svaki dan do poroda uživam u ovom divnom pogledu. Potrudila sam se oko uređenja. Nedostaje mi još nekih stvari koje sam imala u planu iako možda imam malo mjesta, ali nadam se da ću još i to uspjeti dovesti u red. Onda će sve biti 'tip top' kako sam i zamislila, mada sam i ovako zadovoljna - napisala je Tijan nedavno ispod fotografija objavljenih na Instagramu.

Osim što uživa u dekoriranju stana, Valentina je prije nekoliko mjeseci pokrenula vlastiti posao oko dekoriranja rođendana, krštenja, vjenčanja i ostalih svečanosti i proslava. 

24. travanj 2024 15:37