StoryEditorOCM
Viral‘TRAG U BESKRAJU‘

U Veloj Luci okončana manifestacija u čast Oliveru. Tedi Spalato prvi se put pojavio u društvu nove djevojke: Večeras su me opili!

Piše Vinko Paić/SD
30. srpnja 2021. - 23:39

Koncertna događanja “Trag u beskraju” u Veloj Luci kojima se obilježavala treća godišnjica smrti Olivera Dragojevića završila su večeras jazz nastupom Elvis Stanić Grupe.

Za razliku od prijašnje večeri, kad je Vela Luka bila puna ljudi i ulicama se nije moglo niti proći, u petak je gradom vladala intimnija atmosfera. Na pjaci svetog Josipa gdje se održavao koncert nije bilo Vesne Dragojević, no došla su dvojica Oliverovih sinova. U jednom trenutku na pozornicu se iznenada popeo Tedi Spalato.

image
Posljednja večer donijela je jazz koncert na kojem su nastupili Antonio Serrano i Elvis Stanić Group
Ante Cizmic/Cropix

“Oni su mene opili. Skroz su me opili. Pokušat ću pijan pjevati. Ovo je prva pjesma koju je Oliver snimija '67’. Prošla je nezapaženo, sad ćemo je otpjevati u jednom drugačijom ruhu. 'Picaferaj'”, rekao je Spalato koji je cijelu večer proveo u društvu nove djevojke, plavokose dame, za koju su nam Velolučani rekli da se zove Branka. Oboje su sjedili u prvom redu i sa zanimanjem pratili nastup Elvisa Stanića.

Poznati pjevač je u Veloj Luci već nekoliko dana. Pjevao je i na sinoćnjem koncertu, a prijateljima i poznanicima pohvalio se kako ima novu djevojku te ih je i upoznao s njom. “Sretan sam, ne krijem je i to je sve što ću kazati. Bitan je Oliver! Nemojte mi zamjeriti, moj privatan život nije važan", kazao je.

image
Ante Cizmic/Cropix


Na pitanje zašto je rekao da je pijan kad je izašao na binu i je li se možda šalio odgovorio je - da nije.

“Nije šala. Oni su mene totalno opili. Elvis i ekipa. Antonio Serrano. To su svjetski glazbenici. Nije bilo planirano, rekli su mi da samo izađem i otpjevam 'Picaferaj', pa da vidimo šta će ispast. Opijen sam tom glazbom”, zaključio je Tedi.

image

 
Ante Cizmic/Cropix
19. travanj 2024 08:10