StoryEditorOCM
ViralKAD SE IMA VOLJE...

To samo on može! Grdovića u Abu Dhabiju ugostio šeik, namjerava mu pjevati i za Novu godinu!

Piše Mozaik SD
23. studenog 2022. - 07:06

Ekipa IN magazina Nove TV razgovarala je s Mladenom Grdovićem, koji im je otkrio da je upravo sletio iz Ujedinjenih Arapskih Emirata! Gdje je bio, što je radio? 

"Evo, došao sam iz Abu Dhabija. Pozvan sam preko nekih koji me dugo traže - šeik Kalif s obitelji, koji sluša moju muziku, moje pjesme i napokon je poslije dvije godine došao do mene. U njegovom officeu u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju se slušati moje pjesme! Najviše voli ‘Dalmatinac sam‘, zna i malo teksta, pjeva ‘Dalmatinac sam, tu sam rođen ja...‘‘, ispričao je pred kamerama Grdović. 

Upravo zbog šeika uživao je u VIP tretmanu, na pitanje novinara što je sve imao prilike okusiti, zadarski pjevač odgovara:

‘‘Pa puno toga, teško je reći. To su krasni ljudi, fini, kulturni, security, ništa nam nije falilo, ni cijeloj mojoj grupi". 

Grdović je u Abu Dhabiju pjevao na šeikovom brodu u povodu slavlja kraja sezone Formule 1.

image

Grdović u Dubaju

Fb/Slobodna Dalmacija

"Meni otac bio trkač i automehaničar, brat pokojni je bio automehaničar, tako da sam ja odmalena volio aute...‘‘. 

Otkrio je i da se u Emiratima družio s nekadašnjim kapetanom Reala, Michelom Salgadom.

‘‘Saldago me strašno iznenadio, bio je prvi bek svijeta. Bila je i gospođa, i cijela njegova obitelj. Bili su i neki glumci koji meni nisu poznati, puno sam i pjevao... Bila je vrućina, 35 stupnjeva‘‘, prepričavao je doživljaje Zadranin, o kojemu se posljednjih dana dosta piše u hrvatskim medijima, doduše ne u glazbenom kontekstu. 

Upitan planira li letjeti za Katar i feštati s našim nogometašima, pjevač odgovara spremno:

‘‘To mi je sad druga stvar i obveza! Ja vjerujem da ćemo proći dalje i naravno da ću doći, a još jedan je upit, vjerojatno ću i za Novu Godinu biti kod Kalifa za doček!‘‘.

Nekima će se ova najava s razlogom činiti problematičnom, jer Mladen ima dogovoren i u Hrvatskoj nastup za doček Nove, no njemu ništa nije sporno: 

‘‘Doći će njegov avion i s kompletnom grupom ću ići kod šeika Kalifa, ali ovaj put u hotelu, a ne na brodu!‘‘, objasnio je pred kamerama kako je stvar, po njemu, krajnje jednostavna.

Pa su dva novogodišnja nastupa Zadraninu - "piece of cake". 

image

Grdović u Dubaju

Fb/Slobodna Dalmacija

Upitan kako komentira novinske napise da ne plaća alimentaciju i da svako malo, zbog bevande, upada u probleme, odgovorio je:

‘‘Sve je dobro, samo mi je krivo što ima nekih napada medija, koji uopće nisu potrebni, to vam moram iskreno reći, jer kod mene svi dobro žive, svi uredno... Bez mene nema ništa!

Samo bih to rekao i napomenuo da nikom ništa ne fali dok je Grdovića!" - zaključio je. 

 

 

 

18. travanj 2024 08:11