StoryEditorOCM
ViralSVAŠTA

Svjetski fenomen: 23-godišnja Kristina ima 21 dijete, sve ih je dobila nakon što se udala za 57-godišnjeg milijunaša

Piše Lenka Gospodnetić
5. lipnja 2021. - 18:53

Dvadeset trogodišnja Kristina Ozturk iz Batumija u Gruziji majka je dvadesetero djece, točnije ima ih 21! Iako zvuči morbidno i biološki nevjerojatno, moguće je; prirodnim putem rodila je kćer Victoriju, a svu ostalu uz potporu surogat-majki.

Suprug 23-godišnje Kristine je 57-godišnji milijunaš Galip, a ljubav prema djeci ih snažno povezuje. Platili su 1.207.493 kuna surogat majkama za bebe samo tijekom protekle godine i dva mjeseca, a ne žale novca ni za 16 dadilja; njima plaćaju 592.371 kuna godišnje da žive s njima u kući i danonoćno skrbe za dječicu.

Kristina, koja se na instagramu zove "Batumi mama" izjavila je da bi voljela imati oko stotinu mališana.

Mlada mama inače je Ruskinja; supruga Galipa je upoznala kad je turistički posjetila Batumi u Gruziji, i tada je već imala kćer Victoriju (6). Potom su uz potporu surogat-majke dobili lani u ožujku zajedničkog prvijenca, dječaka Mustafu.

- O ovome sam sanjala od djetinjstva. Moj je suprug također sanjao o velikoj, sretnoj obitelji. Nisam sigurna hoćemo li biti najveća obitelj na svijetu, ali planiramo biti najsretnija - izjavila je dvadeseterostruka majka, koja u budućnosti ne isključuje rađanje djece prirodnim putem. Ipak, zasad koriste surogat majčinstvo kao bržu opciju širenja obitelji.

- Planiram trudnoću, ali ne odmah, jer za sada moram biti u blizini svojih beba. Teško je biti mama za 21 dijete kad ste trudni - napominje "supermajka" s jakom potporom. Premda, neki će je zlobno nazvati "rasadnikom jajašaca".

Bebe su (kronološki): Mustafa (14 mjeseci), Mariam (13 m), Ayrin (13 m), Alisa (13 m), Hasan (1), Judi (1), Harper (11 m), Tereza (11 m), Huseyin (11 m), Anna (10 m), Isabella (10 m), Ismail (9 m), Mehmet (9 m), Ahmet (9 m), Ali (8 m), Kristina (8 m), Sara (7 m), Lokman (7 m), Galip (6 m) i Olivia (4mjeseca).

20. travanj 2024 09:49