StoryEditorOCM
ViralKRAJ SUĐENJA

Svjedočenje od četiri minute: Kate Moss konačno progovorila o Johnnyju Deppu i otkrila je li bio nasilan

Piše Kruno Petrinović/Gloria
26. svibnja 2022. - 14:19

Bili su IT par devedesetih, s njom je Johnny Depp doživio i proživio najveću strast i zaluđenost, pa će britanski supermodel Kate Moss u ljubavnoj kronologiji holivudskog velikana zauvijek zauzimati posebno mjesto.

Ništa se neće promijeniti niti nakon njezinog svjedočenja u holivudskoj parnici godine, kako su mediji prozvali slučaj 'Depp protiv Heard' u kojoj se bivši supružnici Johnny Depp i Amber Heard međusobno besprizorno blate i optužuju za nasilje i zlostavljanje u svim zamislivim oblicima, s kojeg iz Fairfaxa u Virginiji svaki dan cure novi sočni detalji.

image

Glumac Johnny Depp sluša svjedočenje bivše djevojke Kate Moss

Evelyn Hockstein/Afp

Kate Moss se videovezom jučer uključila u ročište na kojem je imala status svjedoka. Kako je Amber Heard i njezino ime navela među ženama koje je njezin bivši suprug navodno zlostavljao, te fizički i psihički maltretirao, odvjetnici Johnnyja Deppa, tužitelja u ovom slučaju, su pozvali Kate Moss da se o tome očituje.

Sve skupa je trajalo četiri minute, a evo i najzanimljivijih izvadaka njezina svjedočenja.

"Johnny Depp me nikad nije gurnuo ili bacio niz stepenište. Sama sam pala, jer sam se poskliznula, a on mi je odmah priskočio u pomoć, pomogao mi da dođem do svoje sobe, neko vrijeme me i nosio, te pozvao liječničku pomoć", izjavila je Kate Moss i dodala da se spomenuti događaj odvio u luksuznom resortu na Jamajci u vrijeme dok su njih dvoje bili u vezi, dakle između 1994. i 1998.

"Johnny je prvi otišao iz sobe, a ja za njim. Kako je bilo kišno nevrijeme, poskliznula sam se, pala i ozlijedila leđa", dodala je Moss koja je svjedočila iz Gloucesttershirea u Engleskoj.

Kao svjedokinja je pozvana naknadno, nakon što je proces već otpočeo, jer je sutkinja dozvolila njezino naknadno pozivanje nakon što je Amber Heard njezino ime i slučaj spomenula kao okidač da opali Deppa prije nego što završi isto kao i Kate Moss.

"Ja ne oklijevam. Ja ne čekam. Istog časa pala mi je na pamet Kate Moss na vrhu stepeništa i zato sam ga opalila", izjavila je Amber Heard.

image

Kate Moss

Evelyn Hockstein/Afp

"Johnny Depp me nikad nije gurnuo, udario ili me bacio niz stepenice", tim je riječima Kate Moss završila svoje svjedočenje, posljednje uoči završnog ročišta u petak.

Deppa su već prije javno podržale i njegove bivše partnerice Winona Ryder s kojom je bio zaručen i istetovirao si poruku 'Winona Forever' na desnu ruku, te Vanessa Paradis, francuska pjevačica i glumica, s kojom je u četrnaest godina veze dobio kćer Lily-Rose Melody Depp (23) i sina Johna Christophera Jacka Deppa III (20).

image

Kate Moss

Evelyn Hockstein/Afp

Mnogo komentara izazvao je i izbor odjeće, te make-upa Kate Moss što je pridonijelo njezinom dojmu ozbiljnosti i autentičnosti: odjenula je tamni sako modne kuće Saint Laurent i bijelu bluzu, a uz to izabrala nenametljivu šminku i frizuru kako bi izgledala što prirodnije.

19. travanj 2024 06:26