StoryEditorOCM
ViralSVE SU SNIMALI

Svađe, razvodi, porodi, promjena spola... Nakon 14 godina i 20 sezona službeno je došao kraj Kardashianima

Piše PSD
11. lipnja 2021. - 20:19

Nakon 14 godina, 20 sezona i 268 epizoda, klan Kardashian-Jenner oprostio se od svojih obožavatelja u četvrtak navečer emocionalno nabijenom završnicom showa "Keeping Up with Kardashians", piše Jutarnji list.

Epizoda pod naslovom "Kraj P.2" pokazuje kako je poznata obitelj otišla na zajednički odmor kraj jezera Tahoe pred Božić, boraveći na raskošnom imanju od 15 hektara, u kojem noć stoji 6000 dolara.

U posljednjoj emisiji Kim Kardashian (40) priznaje da se obratila terapeutu kako bi se riješila svojih problema s uskoro bivšim suprugom Kanyeom Westom (44), dok Khloe (36) razmišlja o budućnosti s dečkom Tristanom Thompsonom, s kojim stalno prekida i miri se.

image
AFP

"Jednostavno se osjećam kao da sam se toliko trudila u životu kako bih postigla sve što sam željela. Ispunila sam svoja očekivanja i postigla deset puta više nego što sam i mislila da je ljudski moguće. Ali nemam nekog s kime bih to mogla dijeliti... Uvijek sam mislila da sam potpuno dobro, mogu jednostavno imati svoju djecu, moj suprug se seli iz države u državu, a ja sam u ovoj vožnji s njim i to mi je bilo u redu. A onda sam, nakon što sam ove godine napunila 40 godina, shvatila, da ne želim supruga koji živi u sasvim drugoj državi", ispričala je Kim, koja je odlučila krenuti dalje.

I Kanye je baš ovaj tjedan pokazao da je krenuo dalje. On i jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, Irina Shayk (35), uhvaćeni su na romantičnom odmoru u francuskoj Provansi. Na fotografijama koje je objavio Daily Mail vidi se da uživaju u idiličnoj šetnji, a u jednom trenutku su se zaustavili kako bi Kanye posnimio svoju novu djevojku.

image
Smg/Zuma Press/Profimedia

A kako je uopće klan Kardashian došla do svog basnoslovnog bogatstva?

Početkom 2000-ih Kim je bila "organizatorica ormara" bogate nasljednice Paris Hilton i maštala je o slavi. No, vjerojatno ni ona nije bila svjesna što će se desiti nakon što njena snimka seksa izađe u javnost. Na snimci je njezin tadašnji dečko Willie "Ray J" Norwood s kojim je tada bila u Meksiku kako bi zajedno proslavili njezin 23. rođendan. Snimku je objavila kompanija Viviv Entertainment u ožujku 2007.

Nakon toga su njezina majka Kris i Kim potpisale ugovor s TV mrežom E! za snimanje reality showa, a mnogi smatraju da je majka ta koja je snimku seksa pustila.

“Keeping Up With Kardashians” debitirao je 2007. godine i pretvorio je prosječnu obitelj u svjetske zvijezde koje su stvorile multimedijska carstva, Kris je tada bila u braku s bivšim olimpijcem Bruceom Jennerom, s kojim ima kćeri Kendall i Kylie, a iz prvog braka s tada pokojnim Robertom Kardashianom, inače odvjetnikom O.J. Simpsona, kćeri Kourtney, Kim i Khloé te sina Roberta. Svi su oni bili dijelom showa, baš kao i njihovi partneri.

Jedan od najvećih skandala bio je razvod Kris i Brucea te njegovo izlaženje u javnost kao transrodne osobe. Bruce je u međuvremenu otišao na operaciju, postao Caitlyn Jenner i ima svoj show.

image
AFP

Pred kamerama su se svađali, tukli, mirili... Rijetko što u njihovim kontroverznim životima nije bilo zabilježene kamerom.

Kim trenutačno ima kozmetičku liniju, parfem, igru za mobitele Kim Kardashian Hollywood i aplikaciju za emotikone, Kimojis.

Njezina sestra Kylie ima kompaniju Kylie Cosmetics koja se procjenjuje na 800 milijuna dolara. Kendall Jenner najplaćeniji je i najtraženiji model na svijetu. Ima i liniju odjeće Kendall + Kylie Clothing. Od nje je malo uspješnija Khloe koja je vlasnica brenda Good American. Najstarija sestra Kardashian zarađuje sa svojom internetskom stranicom Poosh. Robert Kardashian u jednom je trenutku samo nestao iz javnosti, a navodno se bori s teškom depresijom.

24. travanj 2024 20:19