StoryEditorOCM
ViralIDEJE ZA +35

Što se nosi ovog ljeta? Inspiraciju smo potražili kod poznatih Hrvatica, ove su nas oduševile izdanjima

Piše Stil
16. kolovoza 2020. - 13:17

U potrazi za modnom inspiracijom uvijek se možete okrenuti društvenim mrežama. U vrijeme kad su nam druženja ionako prorijeđena, a svi se razgovori svode na one virtualne, bijeg od stvarnosti tražimo i u šarenilu fotografija kojim ukrašavamo svoje profile na Instagramu.

Pa, što se nosi ovoga neobičnoga ljeta? Odgovor smo potražili i na Instagram profilima poznatih Hrvatica, a neke od njih oduševile su nas kombinacijama...

Nika Turković

Mlada pjevačica čiji nam hit "Gledaj me" ne izlazi iz glave ovoga ljeta, u haljini bosanskog dizajna Bazerdzan, prozračnoj i svijetloj, taman za visoke temperature, izgleda sjajno. Kada ne nosi haljine, Nika osvaja podjednako i u šorcu s topićem neke neutralne nijanse.

Gina Victoria Damjanović

Bračanka je svoj ljetni imidž svela na nužno - kupaće kostime i kratke traperice, ali kad nije sezonski ležerna, osvaja maxi haljinama i pažljivo biranim detaljima. U prohladne ljetne dane najbolje je u outfit uključiti sako, dodaje jednu klasičnu notu cijeloj kombinaciji.

Iva Radić

Bila ona na šibenskoj skalinadi u bijeloj Amarie haljinici ili u kombinaciji crnog kupaćeg kostima i kratkih traperica, Iva Radić vječno je u izdanjima koja nam služe kao inspiracija. 

Marijana Batinić

Trudna "do zubiju", Splićanka izgleda stylish na +35, toliko da se pitamo kako joj polazi za rukom. U crnim haljinicama od lana ili pamuka pokazala nam je da istovremeno možemo izgledati dotjerano i casual.

Anita Dujić

Mlada mama oduševila nas je svojim fotografijama iz Dubrovnika. Danju crna kratka haljinica u kombinaciji s udobnim natikačama, a navečer zavodljiva maxi kombinacija uz štikle na vezivanje. Formula je to koja uvijek prolazi.

19. travanj 2024 12:06