StoryEditorOCM
ViralVJEROVALI ILI NE

Što je sljedeće? S tripicama? Kraš proizveo čokoladu s delicijom koju ili obožavate ili vam se želudac okreće, danas se u redovima čekalo na specijalnu ediciju Dorine

Piše PSD
30. travnja 2022. - 16:39

Vjerovali ili ne, Krašova ponuda postala je bogatija za Dorinu Čvarak koja je, dobro pogađate, čokolada od čvaraka.

Facebook stranica Kraša prije par sati je objavila slijedeći status...

"Dragi naši, hvala vam na podršci i vjernosti! Ni u snovima ovo nismo očekivali! Limitirano izdanje Dorine Čvarak se rasprodalo u rekordnom roku, pa smo zbog vas odlučili otići još jedan korak dalje!

Svima onima koji su krenuli po svoj primjerak u Kraš choco&café omogućili smo upisivanje na listu čekanja do kraja dana, pa će naše čoko-majstorice i čoko-majstori posebno za njih napraviti njihov primjerak Dorine Čvarak".

Dorinu Čvarak je na svome Fejsu komentirala i influencerica Andrea Andrassy. I njenu objavu prenosimo u cijelosti...

"Ok, sad da riješimo važniji dio - Kraš je za prvi April napravio foru da u ponudu stiže nova Dorina s čvarcima. Naravno da je svima odmah bilo jasno da je riječ o prvoaprilskoj šali, ali ljudi su komentirali da bi bilo baš super da to naprave jer slatko i slano super idu zajedno.

Mjesec još nije ni završio, a Kraš je foru pretvorio u stvarnost - bila sam u tvornici i gledala kako se ručno radi nova, limitirana edicija Dorine s čvarcima. Odabrali su one najfinije, hrskave komade i spojili ih s čokoladom, a rezultat je spektakularan. Ne morate mi vjerovat na riječ, možete i sami isprobat - od subote će se moć kupit u Kraš choco&café.

Količina je ograničena, pa od toplih preporuka imam da ne propustite ovaj spektakl koji zvuči čudno… dok ga ne probaš i shvatiš da je najbolji na svijetu. Slobodno javite svim ljudima koji vole čvarke, sigurno se neće ljutit."

16. travanj 2024 12:00