StoryEditorOCM
ViralROD STEWART

Slavni rocker progovorio o operacijama: ‘Sad sam sredio koljeno, a uskoro ću i - penis‘

Piše M.Lokas/JL
5. studenog 2020. - 17:17

Nakon što je morao na hitnu operaciju nožnog članka, koja je uslijedila poslije operacije stavljanja umjetnog koljena, 75-godišnja rock zvijezda Rod Stewart, koji voli ljetovati u Hrvatskoj, našalio se kako idući put pod nož stavlja svoje intimne dijelove.

- Kad sve ovo završi, imat ću lijepu ravnu nogu i moći ću trčati, a onda idem srediti svoj penis - izjavio je glazbenik za britanski The Sun.

Na pitanje što točno treba srediti na intimnim dijelovima, novinaru je, kroz smijeh, odgovorio da "gleda svoja posla".

Naime, na operaciju koljena odlučio se kako bi ispravio nogu, ali i riješio se bolova prouzročenih, kako kaže, posljedicama ozljede zadobivene na nogometu, odnosno igranjem na jako lošim terenima u Los Angelesu.

Stewart je igrao nogomet cijeli život i veliki je ljubitelj tog sporta te strastveni navijač Celtica, a u svom je dvorištu čak dao napraviti nogometno igralište. Koljeno je operirao još u siječnju, no nakon zahvata dugo nije mogao normalno hodati.

- Koljeno je sređeno umetanjem zamjenskog, no onda članak nije znao što se dogodilo jer jasno je da se iskrivio upravo zbog koljena, pa sam morao na novu operaciju - objasnio je rocker.

19. travanj 2024 11:21