StoryEditorOCM
ViralVIDEO:JAHTA IZ SNOVA

Slavni glazbenik ljetuje na našoj obali: Lionel Richie zbog korone odgodio veliku europsku turneju, plovi Jadranom na 107-metarskoj luksuznoj jahti

Piše Marija Čović/SD
10. kolovoza 2020. - 16:57

Ovoga ljeta slavni glazbenik Lionel Richie trebao je biti na velikoj europskoj turneji, ali su zbog pandemije koronavirusa svi koncerti odgođeni za sljedeću godinu.

No, čini se kako je 71-godišnji američki pjevač, skladatelj, instrumentalist, glazbeni producent i glumac ipak došao u Europu, i to na hrvatsku obalu, kao i brojne druge slavne osobe poput Roda Stewarta i Magica Johnsona.

Kako prenosi Dnevnik Nove TV, Richie je viđen kako plovi Jadranom na luksuznoj jahti od 107 metara, čija se vrijednost procjenjuje na 195 milijuna dolara, a u 15 kabina može se smjestiti 30 gostiju. Tko s Lionelom uživa u plovidbi, nije poznato, ali se može pretpostaviti da je tu njegova partnerica Lisa Parigi s kojom je u vezi od 2014. godine.

Lisa je odrasla u Švicarskoj, bila je manekenka, a sada vodi blog o stilu življenja „Dream Design Discover”. Od slavnoga glazbenika, među čijim su ostvarenjima Oscar, Zlatni globus i nagrade Grammy, ona je mlađa tridesetak godina. 

25. travanj 2024 01:10